Ετοιμοι για... ορθοπεταλιά στην Πάρο!

Η Πάρος δεν προσφέρεται μόνο για μπάνιο, αλλά και για δραστηριότητες. Γι' αυτό, όσοι θέλουν να επισκεφθούν το όμορφο κησί των Κυκλάδων τις επόμενες ημέρες και τους αρέσει το ποδήλατο, δεν έχουν παρά να δηλώσουν συμμετοχή στον ετήσιο "Ποδηλατικό Γύρο".

Για δεύτερη χρονιά το Περιβαλλοντικό Πάρκο Πάρκου, η ΚΔΕΠΑΠ και ο Ποδηλατικός Όμιλος Πάρου διοργανώνουν τον ετήσιο "Ποδηλατικό Γύρο" του νησιού. Η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί της Κυριακής 10 Ιουνίου στις 8:30, στο λιμανάκι της Νάουσας με τερματισμό στο Πάρκο Πάρου.

Η διαδρομή είναι 68χλμ. σε ασφάλτινο οδόστρωμα, με πέρασμα από όλα τα κύρια χωριά του νησιού. Για να περιλαμβάνεται κάποιος στους τερματίσαντες, θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το γύρο σε 4 ώρες. Οι κατηγορίες είναι δύο: Ανδρών και Γυναικών και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι άνω των 16 ετών.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται περίπου μία ώρα νωρίτερα στον τόπο της εκκίνησης για να συμπληρωθεί η εγγραφή τους και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ. Ο αγώνας γίνεται με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος και υποστηρίζεται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Κυκλάδων, την εταιρεία A&G και πλήθος εθελοντών.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: paroscycling.weebly.com, www.parospark.com και www.sport.paros.gr.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μπαλής
Πηγη sport-fm.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ