Τους ήρθε… κόλπος

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου.

Το πάθημα του Τραμπάκουλα με τα UFO σε έναν από τους αμίμητους δίσκους του μεγάλου Χάρι Κλιν μιμήθηκαν χωρικοί και μια τηλεοπτική ρεπόρτερ στην Κίνα.

Οι χωρικοί του Λιουτσούνμπου, μιας αγροτικής κοινότητας στα δυτικά της αχανούς χώρας και κοντά στην πόλη Ζιάν, έσκαβαν για να ανοίξουν ένα νέο πηγάδι όταν ανακάλυψαν ένα περίεργο αντικείμενο.

Δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο και τους θύμιζε μανιτάρι, μόνο που ήταν πολύ πιο… εύκαμπτο και ελαστικό. Μη ξέροντας τι να κάνουν ειδοποίησαν τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό θεωρώντας ότι για να βγαίνουν οι άνθρωποι στην τηλεόραση κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Και έγινε το «έλα να δεις».

Η ρεπόρτερ Γιουνφένγκ Γε που κλήθηκε να καλύψει το θέμα κατάφερε να γίνει περίγελος σε όλη τη χώρα. Η Γε έκανε ολόκληρη έρευνα για να βρει τι είδους «μανιτάρι» ήταν αυτό και πήρε συνεντεύξεις από το μισό χωριό. Με έναν πιο «μορφωμένο» χωρικό κατέληξαν στο ότι ήταν ένα σπάνιο μανιτάρι τους είδους «λίνγκζι» που σύμφωνα μες τους μύθους δίνει… αιωνιότητα σε όποιον τα φάει.

Η Γε έβγαλε το ρεπορτάζ στον αέρα και τα τηλέφωνα του σταθμού «έσπασαν» από τους τηλεθεατές που κρατούσαν την κοιλιά τους από τα γέλια. Το «μανιτάρι» ήταν ερωτικό παιχνίδι και συγκεκριμένα αντίγραφο του αιδοίου που κάποιος παράτησε στο δάσος.

Ο τηλεοπτικός σταθμός απολογήθηκε λέγοντας «κάναμε τους πάντες να γελάσουν χθες το βράδι. Μην παρεξηγείτε την ρεπόρτερ μας, είναι νέα και άπειρη».

Εντάξει ρε παιδιά, νέα και άπειρη σίγουρα. Καθρέφτη στο σπίτι της δεν έχει;

Πηγη topontiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)