Ο καιρός σήμερα.

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις και αρκετή ζέστη στα δυτικά, περιμένουμε το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 22 έως 36 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ωστόσο στο Ανατολικό Αιγαίο και στις νότιες ακτές της Κρήτης η μέγιστη θα φτάσει στους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 με 33 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά του νομού δε θα ξεπεράσει τους 28. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί στο Σαρωνικό, σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι.

Πηγη meteo.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)