Ερχεται με... γκολάρα στον Ολυμπιακό (video)

Ο Ρουίς πέτυχε καταπληκτικό γκολ με την Αργεντινή απέναντι στη Χιλή και μετά τα ον τελικό με τη Βραζιλία… ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα. Ο λόγος που προτιμάει τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις με τη μεταγραφή του Αλαν Ρουίς, με την προοπτική να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, αφού πρώτα ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του με την εθνική Αργεντινής Κ-20.

Ο νεαρός έβαλε τη σφραγίδα του στη νίκη 2-1 επί της Χιλής, με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε, και ετοιμάζεται πλέον για τον τελικό της Κυριακής απέναντι στη Βραζιλία, στο τουρνουά που γίνεται στο Τσάκο.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Χιμνάσια λα Πλάτα πήρε τη μπάλα στο 6', λίγο έξω από την περιοχή και προς τα δεξιά, και με ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ την έστειλε στο απέναντι «παράθυρο», προκαλώντας τον θαυμασμό των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, αλλά και του σπίκερ. Ο Ρουίς «δείχνει» και σε διεθνές επίπεδο, παίζοντας με την εθνική ομάδα της χώρας του, ότι είναι εξαιρετικό ταλέντο και με την προεργασία που έχει κάνει ο Ολυμπιακός αναμένεται η απόκτησή του την προσεχή εβδομάδα. Απομένει, όπως γράψαμε και χθες, να διευκρινιστεί το ποσοστό που θα κρατήσει η Χιμνάσια, αν θα είναι 30 ή 40%, καθώς το θέλουν και οι Αργεντινοί, αν και στην τελική κουβέντα που θα γίνει θα ξεκαθαρίσουν αυτά τα ζητήματα.

Οπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, την προσεχή εβδομάδα θα βρίσκεται στη χώρα μας ο Φερνάντο Κοσεντίνο, μάνατζερ του νεαρού, αλλά και του Σεμπαστιάν Λέτο (θα μιλήσει με τον Παναθηναϊκό) και δεν αποκλείεται να έρθει μαζί του και ο νεαρός παίκτης. Κάποιος βέβαια μπορεί να υποθέσει ότι με τις εμφανίσεις που κάνει μπορεί να μπει στο στόχαστρο άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, ωστόσο οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να τελειώσει τη μεταγραφή και αυτό θα κάνει. Ο Ρουίς έχει πάρει τις πληροφορίες που θέλει και όπως ειπώθηκε θεωρεί ότι είναι σωστό να παίξει για πρώτη φορά στην Ευρώπη στην Ελλάδα, παρά να πάει στην Ιταλία ή σε μία άλλη ευρωπαϊκή χώρα με μεγάλο πρωτάθλημα, γιατί έτσι θα προσαρμοστεί πιο εύκολα και θα κάνει το σωστό πρώτο βήμα για μία μεγάλη ευρωπαϊκή καριέρα που ονειρεύεται.



Πηγη sday.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ