Άλλα... κόλπα στον ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός εμφανώς διαφορετικός θα κινηθεί σε ρυθμό… Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει πλέον σελίδα σε διοικητικό αλλά και αγωνιστικό επίπεδο, καθώς στον πάγκο της ομάδας δεν θα είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος αποχώρησε ύστερα από 13 χρόνια. Νέος κόουτς του Παναθηναϊκού είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος θα επιχειρήσει να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες στη νέα εποχή. Το ρόστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά θα είναι κατά πολύ διαφορετικό. Ανανεωμένο, καθώς οι αποχωρήσεις δεν έλειψαν.

Στην ουσία εκτός από το «ερωτηματικό» του Στράτου Περπέρογλου, μόνο οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής παρέμειναν στα γνωστά τους λημέρια. Εν μέσω μεταγραφικής κινητικότητας, προκειμένου να κλείσουν οι... τρύπες που υπάρχουν, θα επιχειρήσουμε να σας προσφέρουμε το ρόστερ των «πρασίνων», ενημερώνοντας για τα «ερωτηματικά» αλλά και για τους στόχους. Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στόχο να κάνει γνωστή τη φιλοσοφία του. Η οποία θα περιλαμβάνει σκληρή άμυνα, οργανωμένο μπάσκετ, προσεκτικές επιθετικές κινήσεις, αλλά και αναζήτηση του μις ματς, το οποίο αποτελεί ένα από τα σήματα κατατεθέν του «Αρτζι».

Επίσης οι παίκτες να μπορούν να επιτίθενται με πλάτη αλλά και με πρόσωπο, αλλάζοντας αναλόγως τις ανάγκες του αγώνα δύο και τρεις θέσεις. Μεγάλα στοιχήματα είναι οι προσθήκες των Ούκιτς και Σχορτσανίτη, με στόχο να προσφέρουν το κάτι παραπάνω σε περιφέρεια και φροντ λάιν. Στην προετοιμασία θα είναι και οι νεοαποκτηθέντες Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γιώργος Διαμαντάκος.


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2012-13
ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ

Δημήτρης Διαμαντίδης, Ρόκο Λένι Ούκιτς, Βασίλης Ξανθόπουλος

Ενα από τα ζητήματα είναι η σταθερή αξία του «Μήτσου» να συνδυαστεί με την ποιότητα του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο πρώτος μετρ της άμυνας και ο δεύτερος πιο επιθετικογενής, με τον Βασίλη Ξανθόπουλο να αποτελεί ένα εξαιρετικό μπακ απ.

ΣΟΥΤΙΝΓΚ ΓΚΑΡΝΤ

Μάικ Μπράμος

Σε αυτή τη θέση υπάρχει κενό. Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει άλλον ένα σουτέρ, με τον Διαμαντίδη να αγωνίζεται και σε αυτή τη θέση. Η παρουσία του Μπράμος ειδικά στην άμυνα θα βοηθήσει.

ΣΜΟΛ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Γιόνας Μασιούλις, Στράτος Περπέρογλου*, Χάρης Γιαννόπουλος*


Η απόκτηση του Γιόνας Μασιούλις, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε τρεις θέσεις, προσφέρει σημαντική χείρα βοηθείας. «Ερωτηματικό» είναι αν θα παραμείνει ο Στράτος Περπέρογλου. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε θα αποκτηθεί ο Χάρης Γιαννόπουλος.

ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ

Κώστας Τσαρτσαρής, Αντι Πάνκο


Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση-ματ με την προσθήκη του Αντι Πάνκο -δεδομένων και των οικονομικών-, καθώς ο Αμερικανός παίκτης θα προσφέρει ενέργεια. Η εμπειρία του Κώστα Τσαρτσαρή είναι πάντα σημαντική και δεν αποκλείεται να γίνει καθαρό «5άρι».

ΣΕΝΤΕΡ

Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Στεφάν Λάσμε*, Βασίλης Καββαδάς*, Ζήσης Σαρικόπουλος*

Η μεταγραφή του «Σόφο» θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα, καθώς είναι ασταμάτητος στο «ένας εναντίον ενός». Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους να αποκτήσουν τον Λάσμε που δεν έχει απαντήσει και θα εντάξουν έναν εκ των Καββαδά, Σαρικόπουλο.

Πηγη .sday.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ