Εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Καρούζου μόνο μετά τις αποκαλύψεις της Real News



  
Φαίνεται ότι έπρεπε να προηγηθούν οι αποκαλύψεις της Real News για να ευαισθητοποιηθούνοι αρχές και να βγάλουν ένταλμα σύλληψης του Ιωάννη Καρούζου, παρότι ο επιχειρηματίας και κουμπάρος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης από τον Οκτώβριο του 2011!

Σημειώνεται ότι όπως είχε αποκαλύψει το enikos.gr gr, σύμφωνα με την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά ο επιχειρηματίας που εμπλέκεται στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος ύψους 10, 2 δισ ευρώ, καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης για "Ανακριβή απόδοση Φ.Π.Α κατα συρροή".



Παρότι όμως επρόκειτο για αμετάκλητη δικαστική απόφαση, ο κ. Καρούζος κυκλοφορούσε και φυσικά κυκλοφορεί ελεύθερος. Η απόφαση έφτασε καθαρογραμμένη στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012, δηλάδή δύο ημέρες μετά τις αποκαλύψεις της Real News, οπότε και βγήκε το ένταλμα σύλληψής του, το οποίο έχει διαβιβαστεί σε όλες τις αρχές και τις πύλες εξόδου.

Την ίδια στιγμή, οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στις διευθύνσεις που ο ίδιος είχε δηλώσει κατά καιρούς, όμως... "άνθρακας ο θησαυρός". Ο κ. Καρούζος παραμένει άφαντος...

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για δέσμευση ενός λογαριασμού του επιχειρηματία και κουμπάρου του προέδρου της βουλής, στον οποίο έχουν βρεθεί ...100 εκ. ευρώ!

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

 Πηγη www.enikos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)