«Το συμφέρον της Γερμανίας είναι να υποταχθεί η Ελλάδα»


ΔΑ Κύπρος Κωστής Στεφανόπουλος

Επίθεση κατά των Γερμανών για τη στάση τους απέναντι στην Ελλάδα αλλά και γενικότερα στις ευρωπαϊκές χώρες εξαπέλυσε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος.
«Η Γερμανία κοιτά αποκλειστικά το συμφέρον της και το συμφέρον της είναι να υποταχθεί η Ελλάδα και όχι μόνο» δηλώνει αρχικά ο κ. Στεφανόπουλος, ενώ στη συνέχεια τονίζει: «Πιστεύω στο ευρώ έναντι της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα» αναφέρει ο κ. Στεφανόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε παράλληλα στις εξελίξεις στην Κύπρο, εγκαλώντας τις κυβερνήσεις της μαρτυρικής Μεγαλονήσου για τις πολιτικές που ακολούθησαν και οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση.
«Ο λαός της Κύπρου πληρώνει σήμερα τα επίχειρα των λαθών που έκαναν οι κυβερνήσεις του» λέει και θεωρεί μέγα λάθος ότι η Βουλή καταψήφισε την πρώτη πρόταση του Eurogroup, αφού η επόμενη που υιοθετήθηκε ήταν χειρότερη.
Για την κατάσταση στη χώρα μας δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ωστόσο, εκτιμά πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί και θεωρεί ως το πιο σημαντικό πρόβλημα την ανεργία, ειδικά των νέων.
Τελος, δηλώνει αντίθετος σε πρόωρες εκλογές καθώς πιστεύει ότι «μια εσωτερική διαδικασία δεν μπορεί να λύσει ένα συνολικότερο εξωτερικό πρόβλημα» ανέφερε ο κ. Στεφανόπουλος.
Πηγη www.axiaplus.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ