Γεύμα... «μαϊμού» μεταξύ Τσίπρα και Ψυχάρη



Τελειωμό δεν έχει, ως φαίνεται, η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν “κλίμα” περί “Μεγάλου Συνασπισμού”, ο οποίος θεωρείται ως μια απελπισμένη προσπάθεια να ανακοπεί το ρεύμα νίκης του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Τελευταίο κρούσμα η διοχέτευση “πληροφορίας” ότι υπήρξε συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα και Σταύρου Ψυχάρη – μετά συζύγων μάλιστα – στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεδομένου ότι το σενάριο περί συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. χρονολογείται εδώ και έναν χρόνο περίπου, η διοχέτευση της δήθεν “πληροφορίας” προφανώς αποσκοπεί στο να εμπεδωθεί η αντίληψη – προεκλογικού χαρακτήρα – ότι “Τα δύο κόμματα θα τα βρουν, αφού δεν έχουν και πολλά να χωρίσουν”.

Στην πραγματικότητα, βεβαίως, απλώς... τρίτωσε το κακό και αυτό ακριβώς επισημαίνει στο pontiki.gr απολύτως αξιόπιστη και ασφαλής πηγή του ΣΥΡΙΖΑ:

“Πρώτα διέρρευσε ότι δημοσιογράφος του ΔΟΛ (ο Παύλος Παπαδόπουλος) είναι πλέον λογογράφος του Τσίπρα. Ύστερα προέκυψαν τα γκάλοπ με στημένο ερώτημα περί Μεγάλου Συνασπισμού και τώρα ήρθε το υποτιθέμενο “δείπνο” μεταξύ Τσίπρα και Ψυχάρη – μετά... συζύγων μάλιστα, για να εμφανιστεί πιο αληθοφανές”.

Τι να πούμε; Ότι δεν έχουν τον Θεό τους; Και λίγο ακούγεται...
Πηγη www.topontiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ