«Τα φάρμακα θα πωλούνται σε τριπλάσιες τιμές»

Κυριάκος Θεοδοσιάδης: Αυτό το σχέδιο δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθεί.

Για ένα «καλά οργανωμένο και καλά καμουφλαρισμένο σχέδιο» της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, αναφερόμενος στις νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθούνται.

Σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά και πως θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή, την ημέρα ψήφισης του επίμαχου πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που σύμφωνα με την Κυβέρνηση, προγραμματίζεται για την Κυριακή.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδοσιάδη η κυβέρνηση στοχεύει σε «πλήρη εξόντωση των φαρμακείων, σε εξαφάνιση της φαρμακευτικής περίθαλψης, σε ενίσχυση ισχυρών επιχειρηματικών κέντρων, με τελικό αποτέλεσμα τα φάρμακα να πουλιούνται από τα σούπερ μάρκετ και να πουλιούνται σε τιμές διπλάσιες και τριπλάσιες απ’ ό,τι σήμερα».

«Αυτό το σχέδιο δεν θα επιτρέψουμε να υλοποιηθεί», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΦΣ. «Καλούμε τον πρωθυπουργό της χώρας να επαναφέρει στην τάξη τους υπουργούς του αφαιρώντας από τη σχετική νομοθετική διάταξη όλες τις επίμαχες διατάξεις», υπογράμμισε.

Κατόπιν, μίλησε για «σχέδιο εξαφάνισης της μεσαίας τάξης» με τη σειρά να παίρνουν τώρα οι φαρμακοποιοί.


Πηγη www.newsbeast.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)