Γαλλίδες φοιτήτριες, τα "sugar babies" Αμερικάνων "θείων" για 1.000 ή 10.000€ το μήνα...

Γράφει: Μαρία Δεναξά






Γνώριζα ότι είναι πολύ διαδεδομένο στην Κίνα οι νεόπλουτοι επιχειρηματίες εκτός από την νόμιμη σχέση τους να επενδύουν και σε μια παράνομη για να μη «πλήττουν» όταν βρίσκονται μακριά από τη συζυγική στέγη κάνοντας business.

Πρόσφατα, μάλιστα, παρακολούθησα στη γαλλική τηλεόραση ένα ρεπορτάζ όπου νεαρές πανέμορφες Κινέζες διηγούνταν ότι αποφάσισαν να δεχθούν πλούσιο «χορηγό»’ για τα νιάτα ή τις σπουδές τους, επειδή οι γονείς τους δεν είχαν στον ήλιο μοίρα για να τις βοηθήσουν να ξεκινήσουν όμορφα το ταξίδι τους στη ζωή.

Μέσα στο πακέτο της «χορηγίας» περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, για κάθε τυχερή εκλεκτή, ένα ονειρικό διαμέρισμα με προσωπικό στους χλιδάτους ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ, ταξίδια και αποδράσεις σε εξωτικούς προορισμούς κι η διάθεση ενός μηνιαίου budget πολλών χιλιάδων δολαρίων σε είδη πολυτελείας και καλλωπισμού, ώστε οι μετρέσες να είναι στην «τρίχα» όταν ο «αφέντης-λεφτάς» τους κάνει την τιμή να τις επισκεφθεί.

Οι πιο τυχερές, είτε καταφέρνουν να χωρίσουν τον παθιάρη Κροίσο από την κάποιας ηλικίας σύζυγο του και τον παντρεύονται κι έτσι λύνουν το βιοποριστικό τους πρόβλημα, ή όταν το άνθος της ηλικίας τους μαραθεί ή το βαρεθεί ο ισχυρός άνδρας, βρίσκονται από την μια μέρα στην άλλη με αποζημίωση πολλών μηδενικών στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Με λίγα λόγια, μια παραλλαγμένη μορφή πορνείας, όπως την επιβάλλουν τα νέα δεδομένα και ήθη της σύγχρονης ζωής με την παγκοσμιοποίηση σε όλο της το μεγαλείο και την επιταχυνόμενη φτωχοποίηση των μεσαίων και κατώτερων λαϊκών στρωμάτων που στερούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και προοπτικής από μεγάλη μερίδα πολιτών.

Εκείνο που δεν γνώριζα ( και το ανακάλυψα ένα ωραίo μεσημέρι διαβάζοντας την εφημερίδα Le Monde), είναι ότι το μοντέλο της πορνείας made in China αποτελεί ένα ακόμη προϊόν προς εξαγωγή του κόκκινου δράκου στις δυτικές κοινωνίες, όπως της Γαλλίας που μαστίζεται από την κρίση.

Τώρα οι Γαλλίδες, νεαρές άνεργες που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να τα βγάλουν πέρα με το ακριβό κόστος διαβίωσης, ή οι φοιτήτριες που είναι γνωστό ότι αρκετές εκπορνεύονται για να πληρώσουν τα αυξημένα δίδακτρα, μπορούν να επιλέξουν τον δικό τους χορηγό όχι από την Κίνα αλλά εξ Αμερικής!
Ποιο συγκεκριμένα εδώ και λίγες εβδομάδες ο αμερικανικός ιστότοπος γνωριμιών με 2,7 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο, διαφημίζει και στη Γαλλία το αμφιλεγόμενο μοντέλο σχέσεων που προωθεί και με το οποίο έχει γίνει ευρέως γνωστός.

Βασικά προτείνει σε άπορες πλην όμορφες γαλλίδες κορασίδες να τις ‘’φροντίζουν’’ αμερικανοί «ευεργέτες» -επιχειρηματίες, οι «sugar daddies» που έρχονται τακτικά για δουλειές στην Ευρώπη. Τα διαθέσιμα κορίτσια ονομάζονται «sugar babies» και στην πλειοψηφία τους ανήκουν στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν θέλουν να περάσουν από τα γκισέ της τράπεζας για να πάρουν π.χ. ένα φοιτητικό δάνειο ή να εργαστούν σε εργασία κατώτερη ίσως των προσόντων τους. .

Οι «θείοι εξ Αμερικής» που αναλαμβάνουν τα «ζαχαρένια μωρά» είναι συνήθως άνω των «ήντα» ..πενήντα, εξήντα κτλ και, φυσικά, ζάμπλουτοι.

Με μηνιαία συνδρομή 50 δολαρίων ένας ‘’θείος’’ συμπληρώνει το προφίλ του με φωτογραφία, εθνικότητα, επάγγελμα, ηλικία και το βασικότερο, το μηνιαίο του εισόδημα κι έχει στην διάθεση του έναν μακρύ κατάλογο με νεαρές υπάρξεις σαν τα κρύα νερά! Από τη μεριά τους, τα «sugar babies» είναι υποχρεωμένα να γνωστοποιήσουν κιλά, ύψος, σπουδές, ενδιαφέροντα, φωτογραφίες και το μηνιαίο ποσό με το οποίο είναι διατεθειμένες να ανοίξουν την αγκαλιά τους. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 1.000 δολάρια και, σε αρκετές περιπτώσεις, φθάνει τα 10.000 $παρακαλώ!

Η ιστοσελίδα που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006 μετρά μεταξύ των συνδρομητών της ένα εκατομμύριο φοιτήτριες εκ των οποίων 7000 Γαλλίδες (1,600 ζουν στην περιοχή του Παρισιού) παρόλο που το site είναι σχετικά άγνωστο στη Γαλλία!

Αν και η πορνεία απαγορεύεται στις ΗΠΑ, το seekingarrangement.com έχει καταφέρει να ξεφύγει από τα νύχια της αμερικανικής Δικαιοσύνης. Για τη γαλλική Δικαιοσύνη το συζητάμε, καθώς πρόσφατα ψηφίστηκε νόμος που ποινικοποιεί την αγορά παλαιών και νέων μορφών σεξουαλικών υπηρεσιών.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας αρνούνται πάντως, ότι η ιδέα που προωθούν είναι παραλλαγμένη μορφή πορνείας και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ενδυνάμωση φιλικών σχέσεων ανθρώπων με διαφορετική κουλτούρα αλλά με τα ίδια ενδιαφέροντα… Σύμφωνα, όμως με μαρτυρίες πολλών «sugar babies», το sex είναι το μόνο που ενδιαφέρει τους φραγκάτους εραστές κι όλα τα υπόλοιπα είναι το ορεκτικό πριν από το κυρίως πιάτο!
Πηγη www.aixmi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ