Ετοιμάζουν τη βαφτισιμιά του... Κοκού για κυβερνητική εκπρόσωπο



Τη βαφτισιμιά του... Κοκού, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, προωθούν κάποιοι από τη Ν.Δ. – με επικεφαλής τον Δημήτρη Σταμάτη – για την κατάληψη της θέσης του κυβερνητικού εκπροσώπου στον επικείμενο ανασχηματισμό.

Όπως φαίνεται έχει ήδη ληφθεί η απόφαση να αντικατασταθεί ο νυν εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και, όπως είναι φυσικό, αναζητείται πρόσωπο που θα αναλάβει τον καυτό ρόλο της καθημερινής αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ – διότι για ενημέρωση, αν κρίνουμε και από τα πεπραγμένα Κεδίκογλου, μάλλον δεν πρέπει να γίνεται λόγος.

Κάποιοι λοιπόν έχουν ήδη σερβίρει στο Μαξίμου το όνομα της Άννα - Μισέλ θεωρώντας ότι αποτελεί την ιδανική αντικαταστάτρια του Σίμου.

Έλα όμως που το όνομα έχει προκαλέσει σχεδόν... ηλεκτροπληξία τόσο σε πολλούς άλλους στο Μαξίμου όσο και στο ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αναμένονται σφοδρές αντιδράσεις, καθώς η έφεση της εν εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ. στις συγκρούσεις και την πόλωση αναμένεται να μετατρέψει την κυβερνητική επικοινωνία σε πόλεμο – και στο ΠΑΣΟΚ προειδοποιούν από τώρα για επικοινωνιακό Βατερλώ.

Αφήστε και την κακή σηματοδότηση της σχέσης με τον Κοκό, η οποία, όπως λένε, είναι ό,τι χειρότερο, αφού θα ερμηνευθεί ως ακόμη πιο δεξιά στροφή της κυβέρνησης, εξέλιξη που για τον Βενιζέλο αποτελεί κόκκινο πανί.

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές...
Πηγη www.topontiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ