Χυδαίο tweet Έλλης Παπαγγελή για Σακελλαρίδη | Γιατί την κρατά η ΝΔ;



Τις τελευταίες ημέρες, εκτός των επίσημων ανακοινώσεων της ΝΔ για τον πολιτικό όρκο και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ορκωμοσία του υπουργικού συμβουλίου, υπήρξαν και αντιδράσεις από τον δεξιό χώρο για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της νεοσύστατης κυβέρνησης (χωρίς γραβάτα), ακόμη και για τις γαστριμαργικές συνήθειες των μελών της.

Μέχρι εδώ όλα καλά, αν και πιστεύω πως στον όρκο ή στο lifestyle δεν βρίσκεται η ουσία. «Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά», που λέει και ο απλός λαός… Προσωπικά θα προτιμούσα εποικοδομητική κριτική στην κυβέρνηση για πράγματα ουσιώδη και όχι επουσιώδη.

Σήμερα, όμως, είδα κάτι που ξεπερνά κάθε όριο. Η γνωστή και μη εξαιρετέα Έλλη Παπαγγελή,υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Κουμουτσάκο, έκανε στο twitter χυδαίους υπαινιγμούς για τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Το tweet αυτό, το οποίο δεν μπορώ να επαναλάβω στο κείμενό μου, αναφερόταν στο υποτιθέμενο σκάνδαλο που είχε απειλήσει να φέρει στο φως μεγαλοδημοσιογράφος, προσπαθώντας να εκβιάσει τον υποψήφιο (τότε) για το δήμο της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Είναι ντροπή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, και για τους σοβαρούς εκπροσώπους της λαϊκής Δεξιάς, να έχουν στους κόλπους τους πρόσωπα που αρνούνται την ύπαρξη νεκρών στο Πολυτεχνείο (το θυμάστε αυτό;) και αναπαράγουν αθλιότητες σε βάρος πολιτικών.

Δεν μπορώ να γνωρίζω αν, όντως, πιστεύει και η ίδια τι λέει πια. Προσπάθεια για υπερπροβολή; Τη βάζουν κάποιοι να τα λέει; Δεν μπορώ να γνωρίζω.

Μία λέξη και μόνο: Ντροπή.
Πηγη www.aixmi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ