Τι μας είπε ο κ. Γιούνκερ;

Ο προέδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είπε ψέματα


Συντάκτης: 

Είπε σαφώς ψέματα: ότι οι δανειστές δήθεν δεν είχαν θέσει τελεσίγραφο, ότι δήθεν δεν απαιτούν μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, ότι τάχα μου δεν ανεβάζει τον ΦΠΑ.
Μας παρακάλεσε ειλικρινά να μείνουμε στο ευρώ. Και παρενέβη με πρωτοφανή άκομψο τρόπο υπέρ του «Ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, απειλώντας τους Έλληνες και την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα με... αυτοκτονία.
Δηλαδή, ολόκληρος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ομολογεί ότι τελεί εν συγχύσει. Ότι οι Θεσμοί έχουν πανικοβληθεί, ότι θέλουν αμέσως νέα διαπραγμάτευση υποχωρώντας ήδη από τώρα στις συντάξεις, στους μισθούς και στον ΦΠΑ.
Κατά την άποψή μου ο Αλέξης Τσίπρας ανέλαβε, πολύ ισχυρότερος πλέον, την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπορεί με νηφαλιότητα να αναμένει τα νέα αυτογκόλ των θεσμών και της τρόικας εσωτερικού, αλλά και τις νέες βελτιωμένες προσφορές υπέρ του λαού και της χώρας μας, από τους πιστωτές, όπως λόγου χάρη την αναδιάρθρωση του αβίωτου χρέους και την άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής ανάπτυξης με στόχο τις νέες θέσεις εργασίας και την ανασυγκρότηση του κοινωνικού κράτους και της εγχώριας αγοράς.
Υ.Γ.: Αν κάποιος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης παρακολουθεί το efsyn.gr ας εξετάσει το ενδεχόμενο να επιτρέψει τις αναλήψεις καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες σε όσους καταθέτες φέρουν πίσω τουλάχιστον το ισόποσο .από τις τράπεζες του εξωτερικού και τοποθετήσουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα.
Πηγη www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ