Ως ανεξάρτητη με τη «Λαϊκή Ενότητα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Επιχειρείται να διαλυθεί η προοπτική και η ελπίδα του λαού» | ΕUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Ως ανεξάρτητη με τη «Λαϊκή Ενότητα» θα συμπράξει στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, που είναι σε εξέλιξη.
Νέα επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα κατέβει υποψηφία με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με αυτά της ΛΑ.Ε.
«Η χώρα οδηγείται σε εκλογές για να συνεχίσει να παραβιάζει η κυβέρνηση τη λαϊκή εντολή, έχοντας απαλλαγεί από αυτό που οι δανειστές αποκαλούν βαρίδι» σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε «αυτό που και ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε "κατάλοιπα", δηλαδή τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς που εξακολουθούν να υπηρετούν το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχθηκαν».
Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η «Λαϊκή Ενότητα» αποτελεί το πρώτο ανάχωμα εναντίον εκείνων που προσπαθούν με τις εκλογές να βάλουν στο περιθώριο την κοινωνία. Επίσης, χαρακτήρισε κομβικής σημασίας τη σύμπραξη του Μανώλη Γλέζου και της Σοφίας Σακοράφα στη ΛΑΕ.
Κατά την έναρξη της τοποθέτησής της η πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι «θεωρώ αναγκαίο και επιβεβλημένο σε αυτή την ιστορική πολιτική στιγμή να προβώ σε δημόσιο απολογισμό και τοποθέτηση για όσα έχουν συμβεί και ταυτόχρονα πάρω θέση σε σχέση με όσα πρέπει, κατά την άποψή μου, να γίνουν».
«Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι στα πέντε χρόνια του μνημονίου είναι η πρώτη φορά που οι δανειστές/εκβιαστές δεν αντιλέγουν σε μια δημοκρατική διαδικασία» είπε με νόημα η κ. Κωνσταντοπούλου.
Πηγη www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)