Λίστα Λαγκάρντ: Τέσσερις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα ο Στ. Παπασταύρου (εικόνες)



Για χρονικό διάστημα τεσσάρων ωρών κατέθετε σήμερα στον οικονομικό εισαγγελέα ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ στην οποία βρίσκεται το όνομά του με το ποσό των 5,4 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Παπασταύρου, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, συνοδευόμενος από το συνήγορό του προσήλθε στις 09:00 το πρωί στον επίκουρο οικονομικό εισαγγελέα για να παράσχει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης δύο κακουργημάτων, φοροδιαφυγής και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Οι πράξεις για την τέλεση των οποίων καλείται ως ύποπτος αφορούν την ενδεχόμενη εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, που  περιλαμβάνεται στο υλικό της λίστας Λαγκάρντ.
Ο κ. Παπασταύρου υποστηρίζει ότι τα χρήματα ανήκαν σε άλλον μεγαλοεπιχειρηματία – καταθέτη της λίστας και εκείνος λειτουργούσε ως πληρεξούσιος. Συνδικαιούχοι σε αυτόν τον λογαριασμό εμφανίζεται η μητέρα του του κ. Παπασταύρου και ο εκλιπών πλέον πατέρας του.
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΣΑΪΤΑΣ Π
Πηγη www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ