«Αλέξη θέλω να γίνω πρέσβειρα της Ελλάδας» είπε η Τζολί στον Τσίπρα




Αυτό κι’ αν είναι είδηση! Η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, αυτοπροτάθηκε να γίνει το «πρόσωπο» της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» στοο το 90λεπτο τετ α τετ, Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Αντζελίνα Τζολί πως η Ελλάδα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βοηθήσει τους πρόσφυγες.
Ωστόσο, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η προσπάθεια αυτή έχει κόστος, όχι μόνο οικονομικό, αφού η χώρα οφείλει να προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας σε χιλιάδες ξεριζωμένους, αλλά και δυνητικό, μια και η βαριά βιομηχανία μας, ο τουρισμός, πλήττεται από τις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου αυτήν τη δύσκολη περίοδο.
Η Αμερικανίδα σταρ άκουσε με ενδιαφέρον την ανάλυση του πρωθυπουργού και δήλωσε διατεθειμένη να συνδράμει τη χώρα μας, η οποία δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση από την προσφυγική κρίση.
Όπως είπε, θα μπορούσε να έρθει σε επικοινωνία με σημαντικούς ανθρώπους στο Χόλιγουντ ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μια κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας ή να βγει και η ίδια μπροστά στο πλαίσιο μιας καμπάνιας, και μάλιστα αφιλοκερδώς.
Σημειώνεται ότι λίγο πριν αποχωρήσει από τη Λέσβο, την οποία επισκέφτηκε την επομένη της συνάντησης στο Μαξίμου, η Τζολί υποσχέθηκε ότι φέτος το καλοκαίρι θα επιστρέψει για διακοπές με την οικογένειά της στο νησί.
Πηγη www.topontiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)