Άγρια κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και ΝΔ για δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος»


Νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης,πυροδότησε δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής», σύμφωνα με το οποίο οδημοσιογράφος που κατηγορείται ως βασικός πρωταγωνιστής στην υπόθεση εκβιασμών διεκδικούσε ρόλο επικοινωνιολόγου του Γιώργου Κουμουτσάκου, με τον οποίο είχε πολλές τηλεφωνικές επαφές.
«Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για την σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη.
«Στην εποχή της Κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες μεταξύ εκλεγμένου βουλευτή – Εκπροσώπου Τύπου πολιτικού Κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την Κυβερνητική Εκπρόσωπο»απάντησε άμεσα ο κ. Κουμουτσάκος, ενώ στη συνέχεια γνωστοποίησε από τον προσωπικό του λογαριασμό, στο twitter, πως προτίθεται να κάνει αγωγή στην κ. Γεροβασίλη.
Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού το οποίο καλεί τον κ. Κουμουτσάκο«μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ