Απάντηση Τσίπρα στο πρωτοσέλιδο των Νέων (εικόνες)


Μόνο αναπάντητο δεν άφησε ο Αλέξης Τσίπρας το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα», με το οποίο κατηγορεί τον πρωθυπουργό για παραλείψεις στις δηλώσεις πόθεν έσχες του.
Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση, με τίτλο «Η παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», στην οποία αναφέρεται πως το 2007 ο Αλέξης Τσίπρας «ζούσε από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου», ενώ έχει δηλώσει στο «πόθεν έσχες» του τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρείααπό το 2010, ως όφειλε.
Για την ιστορία, το εν λόγω θέμα είχε φέρει ξανά στη δημοσιότητα τόσο η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όσο και η εφημερίδα «Παραπολιτικά» από το 2009 και 2012, αντίστοιχα.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο κ. Ψυχάρης πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία. Την ημέρα που όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναδεικνύουν την αποκάλυψη των Panama Papers, τα «Νέα» δημοσιεύουν μια νέα ακόμη πιο τρομακτική αποκάλυψη.
Ο Πρωθυπουργός το 2007 πριν ακόμη αναλάβει Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είχε το θράσος να ζει από την επαγγελματική του δραστηριότητα και όχι από δωρεές μεγάλων εταιριών-προμηθευτών του ελληνικού δημοσίου. Και ακόμη χειρότερα, πριν την κρίση σχεδίαζε να επενδύσει …στη Σέριφο!
Τι να πει κανείς; Έτσι είναι η ζωή!
Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!
ΥΓ1: Η τρομακτική αποκάλυψη των «Νέων» έρχεται τρίτη και καταϊδρωμένη. Προηγήθηκε το ίδιο ακριβώς δημοσίευμα (πού αλλού;) στο «Πρώτο Θέμα» το 2009 (9/8) και στα «Παραπολιτικά» το 2012 (22/9).
ΥΓ2: Άνθρακες ο θησαυρός. Στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» του ο Πρωθυπουργός έχει δηλώσει κανονικά από το 2010 τη συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία. Το ίδιο ισχύει και για την αντίστοιχη δήλωση του Υπουργού Επικρατείας».
Το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα»:

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:


Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά»:




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)