Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Παπασταύρου και Χριστοφοράκου γωνία
























***  7,3 τρισεκατομμύρια ευρώ σε ροές φοροαποφυγής στον Παναμά! Μεταξύ άλλων και 223 ελληνικές εταιρείες, 64 Έλληνες πελάτες-φυσικά πρόσωπα και 285 μέτοχοι εταιρειών. Όχι, θα κάτσουν να φορολογηθούν σε μια χώρα που οι κηφήνες του δημοσίου έτρωγαν τυρόπιτες χωρίς απόδειξη… Έτσι φτάσαμε ως εδώ. Όλοι το ξέρουν!
Γιατί μόνο ένα δρόμο; Μακάρι να είχαμε 10 δρόμους με το όνομα του Παπασταύρου! Ο ένας μάλιστα να καταλήγει στην πλατεία Σαμαρά




*** Ψηλέ, στην Παπασταύρου έχει κίνηση, να μπούμε από Χριστοφοράκου;
*** Θέλει γερό στομάχι πάντως για να είσαι ο Άδωνις Γεωργιάδης και να αντέχεις τον εαυτό σου… και μόνο γι' αυτό αξίζει το θαυμασμό μας!
*** Λένε πολλοί πως ο Άδωνις κάνει κακό στη ΝΔ. Διαφωνώ. Κακό θα έκανε σε μια καραμανλική, κεντρώα ΝΔ. Στη ΝΔ, που είναι πιο ακραία διαπλεκόμενη και από παναμέζικη οφσόρ, τον Άδωνη τον λες και ασορτί ταπετσαρία!
*** To κόλπο το χρησιμοποιεί ο Άδωνις εδώ και χρόνια… πρέπει να του το πιστώσουμε αυτό… δεν είναι τόσο ηλίθιος όσο φαίνεται! Σκεφτεται: Θα ισχυριστώ δημόσια κάτι τόσο εξωπραγματικό, τόσο σοκαριστικό που αυτοί που θα με ακούσουν θα πουν «ε, για να λέει κάτι τόσο εξόφθαλμα αισχρό ή ψευδές, δεν μπορεί… δίκιο θα έχει»
*** Το ίδιο κόλπο χρησιμοποιεί και η οικογένεια Μητσοτάκη. Θα σε προσβάλω τόσο απροκάλυπτα, ώστε από το σοκ και το δέος δεν θα μπορείς να αντιδράσεις. Θα σε κάνω να μουδιάσει το σώμα σου από το θράσος μου.
*** Βλέποντας, για παράδειγμα, τη Ντόρα προχθές στον Ενικό, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει κανένα ηθικό όριο για την οικογένεια Μητσοτάκη, μια οικογένεια που τη ζει κοντά έναν αιώνα το δημόσιο…! Το τραγικό με τον Κυριάκο και τη Ντόρα είναι πως όταν αποσυρθούνε από την πολιτική θα είναι… συνταξιούχοι του δημοσίου!
         



*** Η διαγραφή των Πορτοσάλτε, Μαλέλη, Κονιτόπουλου (ή των Πρετεντέρη, Τρέμη, Οικονόμου, που τελικά δε διεγράφησαν) που στήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα σα να ήταν παιδί τους, θα ήταν είδηση αν γινόταν από το Βιομηχανικό επιμελητήριο ή από το ΣΕΒ… γιατί δημοσιογράφοι, δεν είναι!
*** Αν οι Έλληνες τηλεθεατές δεν ήταν διαχρονικά αχάριστοι θα είχαν δώσει το όνομα του Πορτοσάλτε σε δρόμο
*** Ευτυχώς οι διεγραμμένοι από την ΕΣΗΕΑ ζουν απ’ τη δουλειά τους, γιατί αν περίμεναν από τη δημοσιογραφία…
*** Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει, αλλά, ασχέτως προθέσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ίδια τύχη που είχανε όλα τα άλλα κόμματα που εφάρμοσαν μνημόνια! Θα πέσει, γιατί εκτός των άλλων δεν κατάφερε ποτέ να πάρει την εξουσία! ΟΚυριάκος –και η νεοφιλελέ ακροδεξιά- όμως πρωθυπουργός δεν πρόκειται να γίνει… κανένας λογικός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να δεχτεί να τον παντρέψει νεκροθάφτης
*** Το να υπερασπίζεσαι με οποιονδήποτε τρόπο, έστω και κεκαλυμμένο, τα μισάνθρωπα μνημόνια πρέπει να είσαι πολύ κομματόσκυλο ή πολύ φιλελές ή και τα δύο
Να είσαι δημοσιογράφος ή πολιτικός που τα παίρνεις από πρεσβείες, πολυεθνικές και επιχειρηματίες να το καταλάβω. Κρίση έχουμε. Να το κάνεις όμως από άποψη, επειδή το πιστεύεις… ε, είναι αρρώστια διάολε…THEOXARIS DNT
Πηγη www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ