Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Εξηγήσεις μετά τις αποκαλύψεις ζητά η κυβερνητική εκπρόσωπος

ΙΝΤΙΜΕ

Ηχητικά ντοκουμέντα με τις συνομιλίες μεταξύ πολιτικών (ΝΔ) και ενός εμπλεκόμενου στο κύκλωμα εκβιαστών-«δημοσιογράφων», έρχονται στο φως της δημοσιότητας. «Η ΝΔ οφείλει να απαντήσει αν οι επαφές αυτές σχετίζονται με τα χρηματικά ποσά που το ταμείο του κόμματος κατέβαλλε πλουσιοπάροχα και σε τακτική βάση στους κατηγορούμενους για εκβιασμό», δηλώνει η κυβερνητικής εκπρόσωπος.  
Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Checkpoint του Alpha, παρουσιάζεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο κατηγορούμενος ως εκβιαστής, συνομιλεί με τον εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ., Γιώργο Κουμουτσάκο.

                                    


O Τάκης Μουσάς, βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα των «δημοσιογράφων»-εκβιαστών, στα αποσπάσματα από συνομιλίες που μεταδόθηκαν, συνομιλεί για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας με τον εκπρόσωπο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα, οι δύο άνδρες συνομιλούν για τακτικές προσωπικής προβολής του δευτέρου.
Στην ίδια εκπομπή παρουσιάζεται και συνομιλία του Τ. Μουσά με τον Στ. Παπασταύρου.

            

Αιχμές από την κυβερνητική εκπρόσωπο

«Τα αποσπάσματα που μεταδόθηκαν χθες σε τηλεοπτική εκπομπή, δείχνουν τους κατηγορούμενους σε ρόλο συμβούλου επικοινωνίας για τα στελέχη της ΝΔ, με αναφορές σε τακτικές προσωπικής προβολής και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα», σχολιάζει η κυβερνητική εκπρόσωπος.
Η Όλγα Γεροβασίλη καλεί τη ΝΔ να απαντήσει «αν οι επαφές αυτές σχετίζονται με τα χρηματικά ποσά που το ταμείο του κόμματος κατέβαλλε πλουσιοπάροχα και σε τακτική βάση στους κατηγορούμενους για εκβιασμό».
Και προσθέτει: «οι Έλληνες φορολογούμενοι, στους οποίους ανήκουν τα χρήματα αυτά, περιμένουν επιτέλους μια απάντηση».
Πηγη www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου