Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Η Σία Αναγνωστοπούλου κατά του «Πρώτου Θέματος»

Απάντηση στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δίνει η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, Σία Αναγνωστοπούλου, με αφορμήδημοσίευμα της εφημερίδας σχετικά με τον αδερφό της, Γιάννη Αναγνωστόπουλο.
Η γνωστή για την παραφιλολογία και προπαγάνδα εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη, αυτή τη φορά ξαναχτυπά όπως μόνο αυτή ξέρει, και «αποκαλύπτει» μυστικούς διορισμούς σε υπουργεία και γραφεία βουλευτών, βάζοντας στο στόχαστρο τον αδερφό της αναπληρώτριας υπουργού.
Η ίδια μάλιστα στην ανακοίνωσή της αφού ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κατ’ ελάχιστον -καλώντας μάλιστα την εφημερίδα να προσκομίσει τα αντίστοιχα ΦΕΚ- δηλώνει πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της διεύθυνσης της εφημερίδας «για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Αναγνωστοπούλου:
Σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα» , με τίτλο «Μετακλητός κι ο ρεμπέτης αδερφός της Σίας»
Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.
Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.
Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.
Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλειές και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.
Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα.
Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥΡΙΖΑ- είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει.
Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.
Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.
Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ.
Σία Αναγνωστοπούλου, Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου