Ο Άδωνις σε νέες περιπέτειες

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. | EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Μπορεί να διασκεδάζουμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και να γελάμε κάποιοι από εμάς με όσα λέει και κάνει, μερικά πράγματα όμως δεν είναι για χιούμορ και πλάκα μια και καταντούν επικίνδυνα
Τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής-πολιτικός το έχει τερματίσει. Τη μία στοχοποιεί ανθρώπους και όχι μόνον έναν, αλλά περισσότερους μπερδεύονταςφωτογραφίες και πρόσωπα.
Ανεβάζει φωτογραφία του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου (λέγοντας πως είναι ο μπλόγκερ Pitsirikos) και τον συνδέει με τους θανάτους στη Marfin ρίχνοντάς τον έτσι (τον Σπύρο) στην αρένα με τα λιοντάρια.
Το μίσος αυτών των ανθρώπων σαν τον είναι πράγματι
πέραν πάσης λογικής...
Μία ματιά αν ρίξετε στα σχόλια που ακολούθησαν και τις απειλές (εναντίον της ζωής του) που εκτοξεύθηκαν εναντίον του Γραμμένου από διάφορους ανώνυμους, θα καταλάβετε το επικίνδυνο (και απαράδεκτο) του πράγματος.
Είναι κάτι αντίστοιχο με τη στοχοποίηση που έκαναν οι αναρχικοί στους ελεγκτές τουΜετρό και βγήκε ο Άδωνις να στηλιτεύσει. Τώρα, πράττει τα ίδια ακριβώς. Αλλά, διάολε, μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγο μυαλό δεν διαθέτει; 
Και σήμερα το προχώρησε ακόμα παραπέρα. Το ένα... λάθος μετά το άλλο.
Ο Άδωνις, ο Γιάννης Μανιάτης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και ο Ανδρέας Ψυχάρης κάνουν σπέκουλα ανεβάζοντας φωτογραφία του 2014 (από το Σύνταγμα του Σαμαρά γεμάτο με ΜΑΤ, από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τότε) παρουσιάζοντάς την ως σημερινή. Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Καραμπινάτη.
Επτα η ώρα απόψε ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα. Ο,τι κι αν ψηφίςαμε.
Ας κάνουμε ΚΑΤΙ να δείξουμε στου Μαξίμου ότι είμαστε 
ακόμη ζωντανοί.
ΥΓ. Και από πίσω η Άννα Παναγιωταρέα, η δημοσιογράφος και... εκπρόσωπος τάφου, να μας ζητάει να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα απόψε. Θα κατέβει και αυτή, άραγε; Βάλθηκαν όλοι αυτοί να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον Τσίπρα και πάλι. Δεν θα τα καταφέρουν, όσο κι αν προσπαθήσουν.
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν ψηφίζει σήμερα ΝΑΙ
ο (και ο αν ήταν) 
και διαμαρτύρονται
 
ΥΓ.2 Σύμφωνα με τις παραπάνω φωτογραφίες οι «Μένουμε Ευρώπη» θα έπρεπε σήμερα να είναι χαρούμενοι με όσα θα ψηφιστούν στη Βουλή. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνουμε γιατί αντιδρούν. Θα μας τρελάνουν, όλοι τους; 
Πηγη www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)