Νίκος Μωραΐτης: Στον κατάλληλο βούρκο
























Η πρωτοφανής παραδημοσιογραφία του Βασίλη Χιώτη και η μεταγραφή του σε μία δεξαμενή λυμάτων μεγαλύτερων διαστάσεων.
του Νίκου Μωραΐτη 
Είτε σου αρέσει η πολιτική του Τσίπρα είτε όχι, εδώ υπάρχει μία αντικειμενική αλήθεια.
Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας που μένει σε ενοίκιο, έχει μοναδική του ιδιοκτησία ένα διαμέρισμα 110 τετραγωνικών από γονική παροχή και κάτι λιγότερο από 7000 ευρώ στην τράπεζα. Κι όμως, κατά αυτού του ανθρώπου βρήκαν να στραφούν οι παραδημοσιογράφοι της διαπλοκής σχετικά με το πόθεν έσχες του.
Ο μέχρι χθες διευθυντής του ΒΗΜΑ FM Βασίλης Χιώτης, γνωστός από το παρελθόν για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων, πέταξε τη λάσπη στον ανεμιστήρα: Ο πρωθυπουργός, λέει, αγόρασε σε πλειστηριασμό το σπίτι, από άτυχο ιδιοκτήτη που χρεοκόπησε και του το πήρε η τράπεζα. Φυσικά, ο «άτυχος ιδιοκτήτης» δεν ήταν παρά ο πατέρας του πρωθυπουργού που του το έκανε γονική παροχή!
Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ένα μόνο σκέφτομαι: Κανένας δημοσιογράφος δεν θα διακινδύνευε το όποιο κύρος του για να γίνει φορέας μίας τέτοιας χυδαιότητας. Εκτός αν το αληθινό επάγγελμά του δεν είναι η δημοσιογραφία αλλά η, με το αζημίωτο, μεταφορά και διασπορά βοθρολυμάτων.
Όσο διαπλεκόμενος και αν είναι ο ΔΟΛ, ως παραδοσιακός εκδοτικός οργανισμός θα ήταν δύσκολο να αντέξει μία είδηση – λύμα τέτοιου μεγέθους. Έτσι, ο Βασίλης Χιώτης παραιτήθηκε από τις θέσεις του στο ΔΟΛ και οι πληροφορίες λένε ότι πλέον θα εργάζεται στο Πρώτο Θέμα, εκεί που ο βούρκος έχει τις κατάλληλες διαστάσεις ώστε να χωράει άνετα τις απλωτές του και τα μακροβούτια του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)