Στους 50 οι νεκροί από το μακελειό στο Ορλάντο (βίντεο)


Αιματηρή ήταν η εισβολή ενόπλου σε γκέι κλαμπ στο Ορλάντο, καθώς σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας «50 άτομα έχασαν τη ζωή τους. Άλλοι 42 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο δράστης μπήκε στο Pulse club και άρχισε να πυροβολεί, ενώ στη συνέχεια κράτησε ομήρους κάποιους από τους θαμώνες.
«Περίπου στις 5 τα ξημερώματα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε επιχείρηση διάσωσης των ομήρων. Ο ύποπτος είναι νεκρός. Έφερε όπλο και κάποιου είδους συσκευή», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο, Τζον Μίνα.
Μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης χρησιμοποίησε αυτόματο όπλο. «Άκουσα 20,40, 50 πυροβολισμούς. Η μουσική σταμάτησε», δήλωσε ο Τζον Αλαμο, ένας από τους θαμώνες, περιγράφοντας τη στιγμή που μπήκε στο κλαμπ ο ένοπλος.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, περίπου 100 άτομα βρίσκονταν μέσα στο κλαμπ εκείνη την ώρα, 2 τα ξημερώματα (τοπική ώρα) και ακολούθησε ανάρτηση στη σελίδα του κλαμπ στο Facebook, που προειδοποιούσε τον κόσμο να βγει έξω και να συνεχίσει να τρέχει.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως και ομάδα πυροτεχνουργών, ενώ η αστυνομία έκανε ελεγχόμενη έκρηξη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)