Νίκος Μωραΐτης: Athens Pride – Οι Χίτλερ ζουν ανάμεσά μας

Οι Χίτλερ δεν ανήκουν στο παρελθόν. Οι Ντόναλντ Τραμπ ζουν ανάμεσά μας. Μια ματιά στους αναγνώστες που σχολιάζουν άρθρο του Πρώτου Θέματος για το Athens Pride θα σας πείσει.
του Νίκου Μωραΐτη
Με αφορμή το φετινό Athens Pride, σταχυολογώ μερικά σχόλια που βρίσκονται κάτω από το άρθρο του Πρώτου Θέματος, με τίτλο: «Athens Pride 2016: Άντρας/Γυναίκα δεν γεννιέσαι… γίνεσαι».
Δείξε μου τη φυλλάδα σου, να σου δείξω ποιοι τη διαβάζουν. Η εφημερίδα των κατασκευών, του ψεύδους, της καθημερινής λάσπης στον ανεμιστήρα έχει τους αναγνώστες που της αξίζουν, όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας τα σχόλιά τους.
Σε ένα θέμα όπως ο σεβασμός και η ανοχή στη διαφορετικότητα, οι αναγνώστες του μίσους συγχέουν ομοφυλόφιλους, Συριζαίους, παιδόφιλους, δολοφόνους. Όλα ένα, από το πιο σκοτεινό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, το οποίο έχει το έντυπο που του αξίζει.
ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ protothema.gr ΓΙΑ ΤΟ ATHENS PRIDE 2016:
(Η ορθογραφία έχει κρατηθεί αυτούσια)
Ρε11/06/201611:54
ουστ, ανώμαλοι !
Κλελια11/06/201614:44
Αντε παλι με αυτα τα ψυχανωμαλα,50 καρναβαλοι θα παρελασουν.ΟΧΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.καθε φορα που εκτστομιζουν τετοιους βοθρους της πολιτικης β – οθροτητας οι επιστημονες ιατροι χτυπανε το κεφαλι τους στον τοιχο απο την βλακεια που ακουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ11/06/201614:04
ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ-ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΥΣ-ΣΑΔΙΣΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ Κ.Λ.Π.,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ………………..
ΑΛΕΚΟΣ11/06/201614:01
ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ. ΣΥΡΙΖΑ 95%
Αλέξανδρος Μανιάτης11/06/201614:04
Άνδρας δεν γεννιέσαι και γυναίκα δεν γεννιέσαι λένε. Εξ ιδίων μην κρίνετε τα αλλότρια δυστυχισμένα ανθρωπάκια. Α ρε Πούτιν που σας χρειάζεται! Υ.Γ. Αλήθεια, η νεολέρα του σύριζα που έβοσκε σανό κατά την επίσκεψη Πούτιν; Θα έπρεπε να διαμαρτυρηθούν αφού δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με τους κουνιστούς και λυγερούς. Αλλά είπαμε! Μία ζωή ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, μία ζωή ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ11/06/201614:13
ΔΕ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΣΑΙ
Σφυριζα11/06/201612:34
Λογικό το κομμα τις φουστιας των ψεματων και της απατης να υποστηρίζει το athens pride
κουκουρουκου11/06/201614:37
ρε σεις, μην τρελενεστε ετσι, σε 10 χρονια θα ‘χει γεμισει ο τοπος απο δαυτους (αν δεν τους εχουν «απαλοτριωσει» οι μουσουλμανοι που θα εχουν διπλασιαστει μεχρι τοτε) και τα θυληκα θα κανουν αιτηση για να βρουν αρσενικο, οποτε εμεις θα την περναμε φινα……………………….. μα τι εξυπνος που ειμαι ωρες ωρες!
papaki11/06/201614:43
Άντρας/Γυναίκα δεν γεννιέσαι… γίνεσαι?? Μα καλά, όλοι εσείς οι δυστυχείς δεν ισχυρίζεστε ότι είναι εκ γενετής / γονιδιακό / ορμονικό το θέμα? (δηλαδή ΓΕΝΝΙΕΣΤΕ με αυτά τα βίτσια και δεν είναι επιλογή σας το ομοφυλοφιλίκι).ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ σας είχαν κατατάξει ως ψυχιατρική περίπτωση, είστε ΓΕΛΟΙΟΙ και χαραμίζετε το δώρο της ζωής ρε… Και κάθονται τα άλλα ζαγάρια και σας δίνουν και δικαίωμα να εκφράζετε δημόσια τα ψυχιατρικά σας προβλήματα… Άντε βρε, μετά κάντε και ένα κίνημα για τους ψυχοπαθείς δολοφόνους… Κι αυτοί από τα πιστεύω τους το κάνουνε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)