Απίστευτο ρεζιλίκι της Άννας Διαμαντοπούλου

Αν με κάτι νιώθει πολύ άνετα το «μεταρρυθμιστικό»-νεοφιλελεύθερο παρεάκι που λυμαίνεται την πολιτική και κατέστρεψε τη χώρα, είναι το να επιτίθεται στην κοινωνία για τα μνημόνια που οι ίδιοι εφήρμοσαν με… ιδιαίτερο ζήλο. Όταν αυτό γίνεται με hoax (ψευδής είδηση-δημοσίευση), ακόμα καλύτερα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «υπουργός με τις φωτοτυπίες«, Άννα Διαμαντοπούλου που ανάρτησε σήμερα (και έχει ήδη «κατεβάσει») στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, την παρακάτω «φωτογραφία εξωφύλλου»:

Για όσους δεν γνωρίζουν, το κείμενο αυτό -που αποδίδεται από χρυσαυγίτικους και «μεταρρυθμιστικούς» κύκλους- στον Ισοκράτη, τον Δεκέμβρη του 2008 είχε κοσμήσει και το πρωτοσέλιδο του Ελεύθερου Τύπου. Λέμε «αποδίδεται» γιατί η αλήθεια είναι πως ουδέποτε ο Ισοκράτης έχει πει ή γράψει έστω και κάτι που να μοιάζει με αυτό το κείμενο. Είναι αυτό που ονομάζουμε hoax.

Και όμως ήταν υπουργός Παιδείας…
Η αλήθεια επίσης είναι πως δεν έχουμε καν το δικαίωμα να πέφτουμε από τα σύννεφα με τα αποπαίδια του εκσυγχρονισμού. Όταν αυτοίδίδασκαν «πολιτισμό»… η «Ομάδα αλήθειας» της ΝΔ, έτρωγε βελανίδια…
ΥΓ. Για να μη ξεχνιόμαστε και επειδή όλα είναι συγκοινωνούντα δοχεία, ο διοργανωτής της «αυθόρμητης» συγκέντρωσης «#Παραιτηθείτε» στις 15 Ιουνίου, Γ. Τσουκαλαδάκης

είχε διοριστεί στο υπ. Παιδείας, με υπογραφή Διαμαντοπούλου.



Πηγή www.altsantiri.gr                                                                          



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ