Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Τι είχες Γιάννη, τι είχα Prada

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης
*** Οι «Μένουμε Ευρώπη» ετοιμάζουν νέο συλλαλητήριο… Θα φτύσει η μύγα Luis Vuitton και το κουνούπι Armani!
*** #Παραιτηθείτε είναι το brand name που διάλεξαν οι Μενουευρωπάκηδεςγια το event. To #fygete το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει…
*** Και στην Τροία είχαν κίνημα «Μένουμε Ευρώπη» και #παραιτηθείτε… ήταν αυτοί που έλεγαν «ααα τι ωραίο ξύλινο αλογάκι, ας το βάλουμε μέσα»
Ανάμεσα στους διοργανωτές του «Παραιτηθείτε» στις 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα, ο επιχειρηματίας που έφερε το πόσιμο κολλαγόνο στην Ελλάδα! Είχαμε «Οξυγόνο«, έχουμε τον γόνο… τώρα έχουμε και κολλαγόνο! Λογικά την ημέρα του event, θα υπάρχει και έκπτωση στο κολλαγόνο και selfie με την Παπαγγελή, για τους συμμετέχοντες!

*** Η κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υπενθυμίσει στον κόσμο ποιοι έρχονται αν αυτοί φύγουν… και έρχονται μόνοι τους οι φιλελέδες και το υπενθυμίζουν. Τους πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση!
*** Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι, αλλά το επιχείρημα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι «ποιο ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς; Αυτοί είναι σαν εμάς»
*** To πρόβλημα με τη ΝΔ δεν είναι η διεφθαρμένη και ακραία ηγεσία της, αλλά το ότι ούτε καν αυτή η διεφθαρμένη και ακραία ηγεσία δεν είναι σε θέση να κάνει αντιπολίτευση αν δεν “σηκώσει” διαστρεβλωμένη είδηση η διαπλοκή!
*** Oκ, το Mega σαφώς και είναι διαπλεκόμενοπάντα ήταν. Από τότε που ιδρύθηκε… γι’ αυτό ιδρύθηκε. Αλλά ρε παιδί μου, τουλάχιστον σέβεσαι την ιστορία του. Και τις κυβερνήσεις του έριξε, και τα σκάνδαλά του κατασκεύασε και τον κοινωνικό αυτοματισμό ανέδειξε και το μηδενικό τον Σημίτη έκανε να φαίνεται γίγαντας… Είχε πρόγραμμα!
*** Από την άλλη, αυτή η κινητή χημική τουαλέτα, ο ΣΚΑΙ, κάνει κάτι πολύ χειρότερο από το να «φτιάχνει» ειδήσεις… τις πιστεύουν και οι ίδιοι!
*** O Κυριάκος είναι σαν το μπιφτέκι λαχανικών. Πολλοί δεξιοί θα το έτρωγαν σε περιόδους νηστείας, αλλά δεν είναι μπιφτέκι
*** Ακόμα και ένας, μετρίου νοημοσύνης, αρχηγός αντιπολίτευσης θα έκανε πάρτι με τα μέτρα που περνάει η κυβέρνηση… ευτυχώς για τον Τσίπρα, δυστυχώς για τη δημοκρατία, αντίπαλος είναι ο Κούλης
Σε ορισμένες οικογένειες το πιο έξυπνο μέλος είναι η σίτα
ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΘΛΙΣ
ΥΓ. Δημήτρη Διαμαντίδη, σ’ ευχαριστώ που με έκανες να αγαπήσω αυτό το υπέροχο άθλημα! Βασίλη Σπανούλη… και εσένα!

3d_diamantidis_by_piko13-d63gbie

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ