«Αβάσιμα όσα υποστηρίζει ο Καψής»

Τι απαντά η γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας | Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

«Απολύτως αβάσιμα» χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας τα όσα υποστήριξε ο Μανώλης Καψής, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega,  περί «συστηματικής προσπάθειας κυβερνητικών κύκλων να βάλουν λουκέτο στο Mega».
Επισημαίνεται ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος απηύθυνε προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού «ερώτημα θεραπείας για όλους τους ενδιαφερόμενους που αποκλείστηκαν. Η ανακοίνωση του κ. Καψή επιχειρεί να φορτώσει στους ώμους του δημοσίου, προβλήματα και επιλογές των μετόχων του τηλεοπτικού σταθμού».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επισημαίνεται ότι στην έγκριση του πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Αρ.Πρωτ.178/19-7-2016 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο) μεταξύ των λόγων που αναφέρονται για την «μη προεπιλογή της εταιρείας “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (MEGA CHANNEL)” στην τελευταία σελίδα περιλαμβάνονται και τα εξής:
  1. Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία δεν προσκόμισε φορολογική ενημερότητα.
  2. Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και η υποψήφια εταιρεία δεν προσκόμισαν ασφαλιστική ενημερότητα.
  3. Ο μέτοχος Prime Applications Ανώνυμη Εταιρεία, η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ δεν προσκόμισαν τραπεζική ενημερότητα.
Επαναλαμβάνουμε ότι τα παραπάνω είναι ήδη δημοσιευμένα».  Γι αυτό και καταλήγει ότι η ανακοίνωση του κ. Καψή «είναι προφανώς απολύτως αβάσιμη». 
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ