Μπέρδεψαν το φλάουτο με τον ναργιλέ

Ναριγλές- φλάουτο


Δύο άσχετα μεταξύ τους περιστατικά, που εκτυλίχθηκαν τον τελευταίο καιρό σε γειτονικά νησιά, αποκαλύπτουν την εξόφθαλμη υποκρισία της πολιτείας και της κοινωνίας μας. Το πρώτο στην Πάρο: Λίγες μέρες προτού προσγειωθεί η κουστωδία του πρωθυπουργού για να κόψει την κορδέλα του αερολιμένα, για την πατρότητα της κατασκευής του οποίου ερίζουν οι πρώην, οι νυν κι οι επόμενοι, κάποιος αφελής δημοτικός υπάλληλος ανάρτησε στο Facebook το εξής συνωμοτικό: «Ολοι στο αεροδρόμιο της Πάρου να υποδεχθούμε τον πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα, όπως ακριβώς υποδέχθηκαν στο Ντάλας του Τέξας τον Κένεντι». 
Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαθέτει λαγωνικά μούργους, η ρινική χοάνη των οποίων οσμίστηκε το ποστ στο φτερό. Δίχως να υπολογίσουν πως η ευρεία διάδοση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εδράζεται στο ότι δίνουν τη δυνατότητα στον κάθε πικραμένο να ανεβάζει ό,τι μπούρδα του κατεβεί, συνέλαβαν τον ασεβή και επικίνδυνο δολοφόνο, τον οδήγησαν στην μπουζού, όπου τον ανέκριναν επί ώρες, εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Παραξενεύτηκαν επειδή το όνομά του δεν ήταν Λι Χάρβεϊ Οσβαλντ, είτε Οσβαλντίδης, Οσβαλντόπουλος ή έστω Οσβαλντάκης. 
Θηρευτές φοξ τεριέ οι ερίφηδες, ανάγκασαν τον κακούργο, αφού τον υπέβαλαν προηγουμένως κατά σειράν στα μαρτύρια της σταγόνας, της ορθοστασίας, της δίψας και του φάλαγγα, να ομολογήσει τα αποτρόπαια σχέδιά του. Ιδού χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανωμοτί κατάθεσής του, το οποίο κατόρθωσε να εξασφαλίσει η στήλη: «Ε, γράφουμε και καμιά μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα», παραδέχτηκε με βεελζεβούλειο κυνισμό ο υπ' αριθμόν ένα δημόσιος κίνδυνος Πελοποννήσου, Στερεάς και Νήσων, όπως ακριβώς ο καταχθόνιος λαγός στο γνωστό ανέκδοτο με το λιοντάρι. Μερίδα των ΜΜΕ υποστήριξε ότι πρόκειται για ημιμαθή ψηφοφόρο της πρωτοδεύτερη φορά Αριστεράς, όστις αγνοούσε την κατάληξη της επίσκεψης του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας. 
Ενδεχομένως δεν έχουν άδικο, καθώς, εδώ που τα λέμε, μόνο οι ανιστόρητοι μπορούν να αντέξουν πλέον τα έργα και τις ημέρες του Μαξίμου. Την ίδια εβδομάδα, σε κοντινό νησί, ας πούμε την Αντίπαρο, τη Σύρα ή τη Νάξο, ομάδες ενάντια στον ρατσισμό διοργάνωναν κατασκήνωση με πολιτικά και καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι παρόμοιες εκδηλώσεις εκπορεύονται συλλήβδην από τον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο, οπότε έλαβαν προληπτικά μέτρα. Εστησαν ολόκληρη επιχείρηση. 
Ναύκληροι του Λιμενικού από την Αθήνα περίμεναν τους κατασκηνωτές στον καταπέλτη του πλοίου, κρατώντας χαρμάνηδες σκύλους για να μυρίσουν τα φορτία ναρκωτικών και όπλων, τα οποία, χωρίς αμφιβολία, έφεραν στις αποσκευές τους οι μπαχαλάκηδες. Ψαχούλεψαν ενδελεχώς περισσότερα από εκατό άτομα και ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος. Ανακάλυψαν στα μπαγκάζια 29χρονου μουσικού την απίστευτη ποσότητα του ενός και ημίσεος γραμμαρίου και 20χρονης, μεγαλεμπόρου προφανέστατα, 3 γραμμαρίων κατεργασμένης κάνναβης. Τους έσυραν σιδηροδέσμιους στο Τμήμα, τους υπέβαλαν σε εξευτελιστική σωματική έρευνα, σε δακτυλοσκόπηση και το βράδυ στην εισαγγελέα, η οποία έσταζε φαρμάκι, καθότι διεκόπη το μπάνιο της. Την επαύριο το πλημμελειοδικείο τους καταδίκασε σε σαράντα μέρες με αναστολή, ενώ ταυτοχρόνως αθώωσε την παράπλευρη απώλεια, ήτοι γόνο επιφανούς οικογενείας της νήσου, που συνελήφθη με 5 γραμμάρια κατεργασμένου προϊόντος. Περισσεύει το δήθεν στην Ψωραλέξαινα, όταν κοτζάμ πρωθυπουργοί υμνούν την αποποινικοποίηση και ταλαιπωρούνται μ' αυτόν τον τρόπο πολίτες για κατοχή πενιχρών ποσοτήτων χόρτου.
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ