Κορακάκη: «Θέλω να δίνω χαρά στους Έλληνες»

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Άννα Κορακάκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι. Για την ίδια ήταν το δεύτερο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο και αναμφίβολα γράφει την δική της ιστορία.
Φυσικά και δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της, μιλώντας στο Sport24 Radio 103,3.
«Στο 4-6 έλεγα ότι θέλω ένα πόντο για να κερδίσω. Όταν με ισοφάρισε, είπα «Έφτασε η ώρα. Όποια το πάρει τώρα»», ήταν τα πρώτα λόγια της και πρόσθεσε:
«Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου ο τελικός. Η ταχεία βολή μου δεν ήταν καλή και δεν το περίμενα. 10 σφαίρες πριν τελειώσει ο αγώνας ήμουν κοντά στο να μείνω εκτός τελικού και είπα “Φτάνει μέχρι εδώ. Ξύπνα”.
Μπορώ να πω ότι ήταν πιο εύκολος ο τελικός στα 25μ. γιατί απελευθερώθηκα μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 10μ.. Το ότι ειδικά αυτές τις εποχές κάνω χαρούμενους τους Έλληνες και τους προσφέρω ψυχική ανάταση είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πρώτα είναι η οικογένειά μου και μετά αυτό. Δεν θέλω κάτι άλλο. Σε τέτοιες διοργανώσεις, όταν φτάνεις στο βάθρο, όπως έχω ξαναπεί δεν έχει σημασία το χρώμα του μεταλλίου. Χάρηκα όσο και για το χάλκινο».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)