Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

«Βόμβα» Μιχελάκη: Τα κλειδιά της ΝΔ στον Σημίτη παρέδωσε ο Μητσοτάκης

Με άρθρο – «βόμβα» στην ιστοσελίδα thepressroom.gr, ο πρώην υπουργός της ΝΔ,Γιάννης Μιχελάκης, γράφει αυτό που πολλοί υποψιάζονται αλλά κανείς δεν είχε πει μέχρι στιγμής. Ο «μάνατζερ» Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παραδώσει το κόμμα στο σύστημα Σημίτη και τη διαπλοκήO πόλεμος «καραμανλικών» και διεφθαρμένων μητσοτακικών στη ΝΔ… έχει και επισήμως αρχίσει.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιάννη Μιχελάκη όπως δημοσιεύθηκε στο thepressroom.gr:
Αφωνία από την ΝΔ και για το «Βήμα»;
Γράφει ο Γιάννης Μιχελάκης
Aν και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αντιδράσει με επίσημη ανακοίνωση στην επιχείρηση αποδόμησης της ΝΔ, που επιχειρείται σήμερα από το «ΒΗΜΑ», τότε πλέον είναι σαφές, ότι έχει αποφασίσει να παραδώσει, επί της ουσίας, τα κλειδιά του κόμματος στο σύστημα Σημίτη και τα εξαπτέρυγά του.
Μέχρι σήμερα η επικοινωνιακή «ομερτά», που έχει επιβληθεί από την σημερινή ηγεσία της ΝΔ για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ και του Γεωργίου, έχει επιτρέψει σε εκείνους, που οδήγησαν την χώρα στα μνημόνια και στην τρόικα, να κερδίσουν ζωτικό πολιτικό χώρο και να πιστέψουν ότι μπορούν να βγουν από το πολιτικό περιθώριο, που τους έχει τοποθετήσει ο ελληνικός λαός εδώ και αρκετά χρόνια. Να πάρουν την ρεβάνς από την Νεα Δημοκρατία και τον Κώστα Καραμανλή.
Και σήμερα δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους δίνει την ευκαιρία.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν κάποιοι μέσα από την ηγετική ομάδα της Συγγρού πιστεύουν ότι «θάβοντας» επικοινωνιακά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ «καθαρίζουν» με τον Καραμανλή διαπράττουν πολιτικό έγκλημα εις βάρος της χώρας και μιας ολόκληρης παράταξης. Γιατί στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, η ΝΔ θα έχει ταυτιστεί με εκείνους, που έχουν την ιστορική ευθύνη για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα σήμερα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να τους ακολουθήσει στον δικό τους πολιτικό κατήφορο, αφήνοντας χώρο σε ακραίες πολιτικές φωνές.
Όσοι από την ΝΔ πιστεύουν, ότι προσφέροντας «γην και ύδωρ» στο σύστημα Σημίτη θα εξασφαλίσουν κυβερνητική πλειοψηφία και πρωθυπουργία είναι «μακριά νυχτωμένοι».
Δεν έχουν ακούσει για παρασυναγωγές και μυστικά δείπνα στην Κηφισιά στις οποίες περιφέρουν την πρωθυπουργική καρέκλα ως «πολύφερνη νύφη» αναζητώντας… «τεχνοκράτη γαμπρό»; Δεν έχουν καταλάβει το παιχνίδι υπονόμευσης που παίζεται, όχι μόνο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την Φώφη Γεννηματα και τον Σταύρο Θεοδωράκη; Ειδικά για τη ΝΔ στο παιχνίδι υπονόμευσης συμμετέχουν και κάποιοι μέσα από το κόμμα.
Και τέλος πάντων, αν όλα αυτά δεν πείθουν ή ακούγονται σε κάποιους, από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, ως θεωρίες συνομωσίας ή αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, ας συμβουλεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει το αυτονόητο. Το αυτονόητο, για τον πρόεδρο ενός κόμματος, που σέβεται την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της. Και δεν είναι άλλο από το να υπερασπιστεί και την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της.
Αν το πιστεύει… Γιατί αν δεν το πιστεύει, τις επόμενες ημέρες, που θα πάει στα νέα γραφεία, ας πάει έχοντας φτιάξει ενα νέο κόμμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου