Μπογδάνος στον Alpha και Σρόιτερ στον ΣΚΑΪ;

Βόμβα μεγατόνων πέταξε ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, στον «Real FM». Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε πως οι Δημήτρης Κοντομηνάς και Γιάννης Αλαφούζος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να πορευτούν χέρι χέρι, στο ίδιο κανάλι, στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που θα δημιουργηθεί μετά τη συμπλήρωση των 90 ημερών από τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
«Θα βγάλω είδηση που δεν την έχει πει κανείς και δεν την έχει δημοσιεύσει κανείς. Δεν έχουν πάρει μυρωδιά την κολεγιά που πάει να γίνει. Ποιοι συζητάνε για το ενδεχόμενο να κάνουν κανάλι μαζί; Κοιμάστε όλοι. Είναι καινούργια συνεργασία. Η συζήτηση που γίνεται είναι μεταξύ Κοντομηνά και Αλαφούζου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Διότι ο ένας φέρνει στο τραπέζι την καλή ενημέρωση και ο άλλος την καλή ψυχαγωγία. Οπότε δένει το περιεχόμενο. Έχει δυσκολίες για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι».
Επιβεβαιώνεται έτσι το ρεπορτάζ που αναφέρει πως το τελευταίο πρόσωπο που είδε ο κ. Κοντομηνάς πριν αναχωρήσει για την Αμερική, στα γραφεία του, ήταν ο κ. Αλαφούζος.
Και εδώ ακριβώς έρχονται στην επιφάνεια εύλογα ερωτηματικά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διεκδίκησε την τηλεοπτική άδεια ο εκπρόσωπος του Alpha, Δημήτρης Φουρλεμάδης.
Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο facebook, αφήνει να εννοηθεί ότι μόνο τυχαίος δεν ήταν…
«Αν όντως ήθελε να δώσει τα 61 εκατομμύρια, γιατί στην πρώτη άδεια αποχώρησε από τα 20 εκατομμύρια, στη δεύτερη από τα 30 και στην τρίτη από τα 50, από τη στιγμή που ο σταθμός του ήταν τόσο υγιής και κερδοφόρος;», έγραψε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.
Το θέμα, λοιπόν, είναι αν το deal είχε συμφωνηθεί πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού ή όχι. Γιατί αν είχε γίνει πριν τη δημοπρασία, τότε το συμπέρασμα είναι πως ο κ. Κοντομηνάς έπαιξε έξυπνα το «παιχνίδι», οδηγώντας τον ΑΝΤ1 και τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο να δώσουν πολλά χρήματα.
Αν όμως ξεκίνησαν τώρα οι συζητήσεις, έχουμε να δούμε πολλά. Ο Γιάννης Αλαφούζος, για παράδειγμα, δεν θα θέλει σίγουρα κάποιους στο νέο αυτό κανάλι. Τους φανταζόμαστε ποιοι θα είναι. Θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εκκαθαρίσεις για να γίνει ένα καλό κανάλι που θα στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και θα έχει καλή ψυχαγωγία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ