Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Σβίγκου: Το καρτέλ που επιδιώκει να πέσει η κυβέρνηση, παίζει τα τελευταία του χαρτιά«Το καρτέλ που από την πρώτη στιγμή επιδιώκει να πέσει η κυβέρνηση αποκαλύπτεται και παίζει τα τελευταία του χαρτιά», κατήγγειλε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, για την αντιπαράθεση που αφορά τις τηλεοπτικές άδειες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Ρ/Σ «Στο Κόκκινο».
Η Ράνια Σβίγκου, αναφερόμενη στην αντιπαράθεση για τα δάνεια της Τράπεζας Αττικής και τις κατηγορίες που διατυπώνει η αντιπολίτευση, ανέφερε ότι είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι τα δύο κόμματα που δικά τους στελέχη ήταν ταυτόχρονα και κορυφαία στελέχη στην Τράπεζα Αττικής η οποία έδινε δάνεια χωρίς εγγυήσεις.
«Από την πρώτη στιγμή δεν ήθελαν να γίνει αυτός ο διαγωνισμός, μιλούσαν και μιλούν ακόμα για το ΣτΕ, στη συνέχεια ανακάλυψαν τους εργαζομένους στα κανάλια, τώρα μιλούν και εγκαλούν τη δικαιοσύνη που δεν παρεμβαίνει και κάνουν αναφορές σε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Βλέπουμε ταυτόχρονα στους τηλεοπτικούς δέκτες οι ειδήσεις να έχουν αντικατασταθεί από μια τεράστια σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων», ανέφερε η κ. Σβίγκου και πρόσθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε και πολλούς δημοσιογράφους, με την ίδια άνεση που μιλούσαν τόσα χρόνια και έκαναν πολιτικό ρεπορτάζ, να διαβάζουν χρεόγραφα ή να διαβάζουν ισολογισμούς τραπεζών.
«Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση εγγυώνται τη διαφάνεια της διαδικασίας, υπάρχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας σ' αυτό το διαγωνισμό και πολλά στάδια στα οποία γίνεται ενδελεχής έλεγχος όλων των κριτηρίων. Πρέπει τώρα να αφήσουμε την επιτροπή να κάνει τη δουλειά της. Υπάρχουν οι προδικαστικές προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τέσσερις εταιρείες και πρέπει να εξεταστούν βέβαια όλα τα σημεία τους και να μην υπάρχει καμία σκιά», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου