Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2016

Έφοδος στο ΚΕΕΛΠΝΟ από τους εισαγγελείς διαφθοράς

ΚΕΕΛΠΝΟΗ έφοδος των εισαγγελέων έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για οικονομικές ατασθαλίες
Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, μετά από σχετική παραγγελία της Εισαγγελίας Διαφθοράς, πραγματοποίησε την Παρασκευή (16/09) έλεγχο στο ΚΕΕΛΠΝΟ διερευνώντας την υπόθεση των οικονομικών ατασθαλιών στο Κέντρο. Είχε προηγηθεί έλεγχος στα γραφεία της εταιρίας «Mindwork Business Solution» με νόμιμη εκπρόσωπο τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.
Στόχος των εισαγγελικών λειτουργών είναι να εντοπίσουν έγγραφα που σχετίζονται με τις διαφημιστικές δαπάνες του Κέντρου.
Να θυμίσουμε πως χθες, με εντολή της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Ράικου, εισαγγελείς διαφθοράς έκαναν ελέγχους στα γραφεία της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα, Σταυρούλας Νικολοπούλου. Κατασχέθηκαν έγγραφα και ηλεκτρονικά στοιχεία.
Η έφοδος των εισαγγελέων έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για τις οικονομικές ατασθαλίες στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ η εταιρεία της συζύγου του διοικητή της ΤτΕ φέρεται να είχε λάβει διαφημιστικές δαπάνες από τον οργανισμό.
Υπενθυμίζεται, ότι τον Απρίλιο του 2015 είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τα έτη 2011-2013 για απιστία, υπό τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών Δημοσίου.
Πηγή www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου