Φασιστικό δηλητήριο για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων

Αίθουσα δημοτικού σχολείουΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ

Απίστευτο μίσος: «Αλήτες, προδότες, μισθοφόροι, εκπαιδευτικοί»!
Με ένα κατάπτυστο άρθρο της στα Αττικά Νέα, η «δημοσιογράφος» Καλλιόπη Σουφλή (πιθανόν στέλεχος της Χρυσής Αυγής, πρώην ή νυν) με τίτλο «Αλήτες προδότες εκπαιδευτικοί» καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών ("Ανθέλληνες, αριστεροί απαίδευτοi"), ενώ η «μπάλα» παίρνει και τον Υπουργό Παιδείας («κατάπτυστος Φίλης»), τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης («ταύτιση και συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας προκειμένου τα παιδιά των λαθροεποίκων να ενταχθούν στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα με ταυτόχρονη μισθοδότηση των μισθοφόρων προδοτών εκπαιδευτικών») και το εκπαιδευτικό σάιτ alfavita.gr («αλητομαρξιστική γιάφκα»).
Το άρθρο που καταλήγει στο ερώτημα αν «τους λαθροπροσκυνημένους εκπαιδευτικούς που αδημονούν να πάνε στα τμήματα αυτά το κράτος θα τους εξετάσει στη συνέχεια προκειμένου να μη μεταφέρουν ασθένειες στον ντόπιο πληθυσμό;" πριμοδοτείται από το μένος της συντάκτριας για τη δημιουργία τμημάτων εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας στις προσφυγικές δομές.
Η Καλλιόπη Σουφλή αρχίζει το άρθρο της με την διαπίστωση ότι «εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό σε όλους πως μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών προωθεί τον εποικισμό της Ελλάδας και την αλλαγή της εθνικής, φυλετικής, ιστορικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας της χώρας με αποκλειστικό κίνητρο το προσωπικό τους συμφέρον. Το συμφέρον αυτό είναι η εξασφάλιση της οργανικής τους θέσης για τους μονίμους και του διορισμού για τους αναπληρωτές και αδιόριστους. Σε μια εποχή έξαρσης του αισθήματος του ατομικισμού, τα άτομα αυτά θεωρούν ότι η αύξηση του αριθμού των διαθέσιμων παιδιών για εγγραφή στα σχολεία θα σημάνει και τη δική τους εξασφάλιση, αδιαφορώντας για τις οποιεσδήποτε συνέπειες».
Στη συνέχεια η Καλλιόπη Σουφλή επιτίθεται εναντίον εκπαιδευτικού φορέα (Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών και Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών) κατηγορώντας τον ότι αποφεύγει «επιμελώς τις επαφές με τη Χρυσή Αυγή» και «αποκαλύπτοντας» τις επιδιώξεις του που είναι «να προσληφθούν αναπληρωτές δάσκαλοι στις προσφυγικές δομές με έργο την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας αλλά και την δημιουργική απασχόληση των προσφυγόπουλων».
Με άλλα λόγια, σύμφωνα με την Καλλιόπη Σουφλή, ο συγκεκριμένος σύλλογος δημιουργήθηκε προκειμένου «να προωθήσει το συμφέρον των μελών του για διορισμό με κάθε τρόπο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε δεκτός με χαρά από τα προδοτικά κόμματα και το Υπουργείο Αντεθνικής Παιδείας γιατί ήταν σύμφωνος με την διαβολική ατζέντα του λαθροεποικισμού της Ελλάδας. Ενώ αυτά είναι γνωστά εδώ και χρόνια, οι εκπαιδευτικοί δεν ήταν πρόθυμοι να τα παραδεχτούν ανοιχτά και επίσημα. Αντίθετα, υποστήριζαν πως τα κίνητρά τους ήταν καθαρά ανθρωπιστικά και αλτρουϊστικά, αγνά και ανιδιοτελή».
Αμέσως μετά στρέφεται εναντίον του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη τονίζοντας ότι «υπό την ηγεσία του κατάπτυστου Φίλη πολιτικοί όλων των αποχρώσεων μεθόδευαν την επισημοποίηση του λαθροεποικισμού της Ελλάδας».
Και συνεχίζει:
«Ενώ σε άλλες περιπτώσεις έχουμε ομηρικούς καβγάδες αδιόριστων με πολιτικούς, στη συγκεκριμένη περίπτωση επήλθε πολύ εύκολα απόλυτη ταύτιση και συμφωνία προκειμένου τα παιδιά των λαθροεποίκων να ενταχθούν στο επίσημο εκπαιδευτικό σύστημα με ταυτόχρονη μισθοδότηση των μισθοφόρων προδοτών εκπαιδευτικών».
Παράλληλα, η συντάκτρια του άρθρου στρέφεται εναντίον της «αλητομαρξιστικής γιάφκας του alfavita.gr» επειδή με πάθος στηρίζει την εκπαίδευση των παιδιών των μεταναστών και των προσφύγων.
Στο τέλος του άρθρου της η κ. Σουφλή καταλήγει απειλητικά: «Είναι καιρός οι πραγματικοί εκπαιδευτικοί που δεν ενστερνίζονται τις προδοτικές πεποιθήσεις αυτών των συμφεροντολόγων απάτριδων να τους απομονώσουν με κάθε τρόπο και να αντιδράσουν δυναμικά στις πρακτορικές μεθοδεύσεις τους. Όποιος συναγελάζεται μαζί τους, συμμετέχει στα σωματεία τους και αποδέχεται τέτοιους διορισμούς είναι συνυπεύθυνος της προδοσίας και πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα».
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)