Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016

Το σκάνδαλο ιδιωτικής κλινικής δεν θα παίξει στις ειδήσεις

Η κλινική «ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟΝ» στο ΠαγκράτιΧρεοκοπία με πολιτικές πλάτες στο «Νέο Αθήναιον»

Μια είδηση που δεν θα παίξει στα κανάλια, δεν θα μεταδοθεί από τα πρωινά ραδιόφωνα παρ' όλο που αφορά διασπάθιση δημόσιου χρήματος, ζημιές σε ασφαλιστικά ταμεία, ενώ ακόμα και για πιθανούς θανάτους και χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα κάνουν λόγο πρώην ασθενείς και πρώην εργαζόμενοι της ιδιωτικής κλινικής.
Μια είδηση ενός μεγάλου ιατρικού σκανδάλου για την οποία είναι βέβαιο ότι δεν θα βγάλει ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης, ούτε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΥΝ Μιχάλης Γιανακός, ούτε θα μιλήσουν στους πολίτες -μέσα από τις φιλόξενες συχνότητες του ραδιοφώνου στις σχεδόν καθημερινές παρεμβάσεις τους- για τις επιπτώσεις του σκανδάλου στη δημόσια υγεία, στους συναδέλφους τους που εργάστηκαν εκεί και είναι απλήρωτοι και για την αφαίμαξη των ασφαλιστικών φορέων. 
Αυτό είναι εξάλλου το σύμπτωμα της πάσχουσας μονόπλευρης και στρατευμένης ενημέρωσης.
Κι όμως, ένας από τους λόγους που το ΕΣΥ (του Αδ. Γεωργιάδη, του Μ. Βορίδη και πολλών προηγούμενων υπουργών Υγείας) δεν έχει σήμερα γάζες και υλικά είναι -πέρα από την οικονομική κρίση- η οικονομική του αφαίμαξη από ιδιωτικά  ή και δημόσια «ιδρύματα» («Αθήναιον», «Ερρίκος Ντυνάν», Ερυθρός Σταυρός), ανεξέλεγκτα διαγνωστικά κέντρα διαπλοκής και υπερτιμολόγησης και όλοι όσοι γιατροί ή ειδικοί ή σύμβουλοι κάλυπταν και καλύπτουν συνειδητά κάθε απάτη.
Πηγή www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου