«Παιδιά - σκουπίδια»

ΠροσφυγόπουλαΦωτογραφία αρχείου | AP Photo/Muhammed Muheisen

Με ανακοίνωση τους γονείς στην Κω παραλαμβάνουν τη σκυτάλη της άρνησης στα παιδιά ενός κατώτερου θεού να πηγαίνουν στα σχολεία των δικών τους παιδιών ακόμα και αφού σχολάσουν.
Με το φόβο ότι τα παιδιά των προσφύγων και των μεταναστών θα βρομίσουν τις τάξεις ή θα κολλήσουν τα ελληνόπουλα με τα φοβερά μικρόβια, που κουβαλάνε ειδικά οι «ξένοι», αρνούνται να παραχωρήσουν τις τάξεις για να κάνουν μαθήματα οι μικροί «φιλοξενούμενοι».
Εκεί έγκλειστα μέσα στα κέντρα εκεί να κάνουν μαθήματα ή να φεύγουν για να πάνε στα σχολεία του... γείτονα, αλλιώς θα κάνουν «δυναμικές» κινητοποιήσεις.
Μάλιστα, οι καλοί αυτοί γονείς και χριστιανοί σημειώνουν ότι τα παιδιά είναι παιδιά μεταναστών κι όχι προσφύγων(!) δεν έχουν εμβολιαστεί όλα και άλλα παρόμοια επιχειρήματα αλληλεγγύης για τον πλησίον. 
Τί κι αν στις εκκλησίες κρέμεται -θλιμμένη- η εικόνα του Χριστού με τα παιδιά στην αγκαλιά του, τί κι αν οι παππούδες αυτών των γονιών μπορεί κάποτε να είχαν αντίστοιχη αντιμετώπιση από τους πατριώτες της Κω, τί κι αν σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις θρησκείες τα παιδιά είναι ευλογία.
Ο φανατισμός της «καθαριότητας» δεν ακούει κουβέντα. Τα παιδιά - σκουπίδια αν θέλουν να μάθουν γράμματα να πάνε στην «αυλή» του γείτονα.
Καλημέρα Ελλάδα! Ιδού οι ανακοινώσεις γονιών από την όμορφη Κω:
Οσοι έχουν ανάγκη εκπαίδευσης να μεταφέρονται σε μόνιμες δομές στην ηπειρωτική Ελλάδα,
Για κάλυψη προσωρινών αναγκών συμφωνούμε με την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων και μεταναστών αλλά μέσα στο hotspot γιατί δεν έχουμε υποδομές, με ευθύνες του κράτους κι όχι της κοινωνίας.
Σε περίπτωση που αγνοηθούν οι προτάσεις μας, θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Πηγή www.efsyn.gr 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)