Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας

ΑργολίδαΚακοκαιρία στην Αργολίδα | EUROKINISSI-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Κέρκυρα

Πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους που μετατράπηκαν σε χείμαρρους από λάσπη και όμβρια ύδατα, άφησε στο πέρασμά της η ξαφνική κακοκαιρία που έπληξε το νησί της Κέρκυρας, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένας οδηγός στα Μωραίτικα, στη νότια Κέρκυρα, χρειάστηκε τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του, που το παρέσυρε το ρέμα που δημιούργησε η δυνατή βροχή, ενώ άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν και έναν ηλικιωμένο από το πλημμυρισμένο σπίτι του.

Ηλεία

Στην Ηλεία, η πυροσβεστική δέχθηκε κλήσεις για πτώσεις δέντρων και πλημμυρισμένα σπίτια στον Πύργο και σε άλλες περιοχές του νομού.

Αιτωλοακαρνανία

Στην Αιτωλοακαρνανία, εξ αιτίας των ισχυρών ανέμων, η πυροσβεστική υπηρεσία Αγρινίου δέχθηκε 28 κλήσεις για κοπές δέντρων, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία Θέρμου δέχθηκε τρεις κλήσεις, επίσης για κοπές δέντρων.

Ζάκυνθος

Στη Ζάκυνθο ανεμοστρόβιλος που πέρασε από τις περιοχές Καταστάρι, Πηγαδάκια, Βανάτο, Λαγκαδάκια, παρέσυρε οροφές από σπίτια και μεγάλα κλαδιά δέντρων όπου σε αρκετές περιπτώσεις προκάλεσαν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.
Πολλές είναι οι κλήσεις που δέχθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας Ζακύνθου προκειμένου να επιχειρήσει σε κοπές δέντρων. 

Αττική

70 κλήσεις για κοπή δένδρων, 8 για αντλήσεις υδάτων και 8 για αφαιρέσεις αντικειμένων δέχθηκε μέχρι αργά το βράδυ η πυροσβεστική υπηρεσία στην Αττική που επλήγη από τα καιρικά φαινόμενα, το βράδυ της Παρασκευής. 
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)