Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Έφυγε... για να αγωνιστεί «να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.»

Ο Γιάννης ΚαλιάνοςΣτη δήλωσή προσχώρησης, επισημαίνει ότι έλαβε υπόψη του, τη γνώμη των πολιτών | EUROKINISSI
Η πλήρης δήλωση του κ. Καλλιάνου έχει ως εξής:
Ύστερα από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να ενταχθώ στη Νέα Δημοκρατία. Πήρα πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μου τις απόψεις εκατοντάδων πολιτών με τους οποίους συζήτησα. Πρυτανεύει στην απόφασή μου η βούληση να αγωνιστώ για την απομάκρυνση από την εξουσία της σημερινής αναξιόπιστης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Παρακολούθησα με προσοχή τις τοποθετήσεις όλων των πολιτικών αρχηγών από το βήμα της ΔΕΘ. Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό για τη Συμφωνία Αλήθειας και τις μεταρρυθμίσεις για την έξοδο από την κρίση, είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση για την πατρίδα μας.
Πιστεύω στην ανανέωση της πολιτικής ζωής, στην αξιοκρατία και θα κάνω το καλύτερο δυνατόν για να ξεπεραστούν οι παθογένειες του χθες στη χώρα μας.
Το πρώην στέλεχος της Ε.Κ. σύμφωνα με πληροφορίες θα βρεθεί στα ψηφοδέλτια της «γαλάζιας» παράταξης στην Αργολίδα ή τη Β' Αθηνών.
Επίσημη τοποθέτηση αναμένεται και από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων. 

Ο κόσμος δεν εγκρίνει τη συμπεριφορά της ΝΔ

Η επίσημη αντίδραση της Ένωσης Κεντρώων για το ζήτημα ήρθε το απόγευμα της Τετάρτης με το κόμμα να σημειώνει ότι επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για συμφωνία Καλλιάνου-ΝΔ.
Αναλυτικά:
«Όταν ο κ. Καλλιάνος έφυγε από το κόμμα μας καταγγέλοντας ότι έχουμε μυστική συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει η Ένωση Κεντρώων στην κυβέρνηση δηλώσαμε ότι η Ένωση Κεντρώων ποτέ δεν θα μπει στην κυβέρνηση και ότι Κέντρο ήμασταν, Κέντρο είμαστε και Κέντρο θα παραμείνουμε για πάντα.
Όλοι τότε υποψιαστήκαμε ότι εκείνος εκ της συμπεριφοράς του, είχε έλθει σε συμφωνία με την ΝΔ. Με την σημερινή του ένταξη στην ΝΔ γίνεται φανερό ποιοι μας λασπολογούν και ποιοι επιδίδονται το τελευταίο δίμηνο σε εκστρατεία συκοφάντησης της Ένωσης Κεντρώων.
Ο κόσμος, όλος ο κόσμος όπου και αν ανήκει την συμπεριφορά αυτή της ΝΔ δεν την εγκρίνει». 

«Καλώς ήλθες Γιάννη»

Τον Γιάννη Καλλιάνο καλωσόρισε στη Νέα Δημοκρατία ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «έναν νέο άνθρωπο και πολιτικό, τον κ. Γιάννη Καλλιάνο», ο οποίος τον επισκέφθηκε στα γραφεία του κόμματος.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη που ενώνει όλους τους Έλληνες και υποδέχεται κάθε δημιουργικό άνθρωπο, που θέλει να συμβάλλει στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία υπέρ των μεταρρυθμίσεων.
Πηγή www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου