Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Κρίσιμη διάσκεψη στο ΣτΕ για τις άδειες

Συμβούλειο της Επικρατείας, ΣτΕEUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Για σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα ορίστηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- η τρίτη διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σχετικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.
Παράλληλα, εν αναμονή της απόφασης του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, συνεχίζεται η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς όπου προσδιορίστηκαν να συζητηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.
Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η  Κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του  Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι προσφεύγουσες εταιρείες στρέφονται κατά αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας  και ειδικότερα, κατά των  αποφάσεων ανακήρυξης των 4 υπερθεματιστών.
Υπενθυμίζεται ότι η διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής πλέον του ότι διακόπηκε το πρωί μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, διακόπηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν ολοκληρωθούν οι τοποθετήσεις των ανώτατων δικαστών επί του παραδεκτού και προχωρήσουν σε ψηφοφορία.
Πηγή www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου