Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016

Δήμαρχος βρίσκει το «ακροατήριο της καρδιάς του» σε ακροδεξιά παρουσίαση βιβλίου
Το «ακροατήριο της καρδιάς του» βρήκε στο πλήθος των ακροδεξιών φρονημάτων παρευρισκομένων, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Αθώων αίμα! Ελεύθερος Μωριάς 1943-44″του Ιωάννη Μπουγά, για τον ελληνικό εμφύλιο, όπου βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει μίσος και ρατσισμό μπροστά στους «ομοϊδεάτες» του.
Αφού χαιρέτισε το «ακροατήριο της καρδιάς του», ο δήμαρχος, που σύμφωνα με τη γνώμη πολλών διέλυσε με την παρέμβασή του το ιστορικό κέντρο της πόλης, βρήκε πρόσφορο έδαφος για ακόμα μία φορά ώστε να κατηγορήσει το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και γενικότερα την αριστερά.
Θέλοντας να διευκρινίσει τους λόγους της παρουσίας του στην εκδήλωση -μη και τον παρεξηγήσουν ότι δεν πήγε από καθαρή ιδεολογία- ξεκαθάρισε ότι «κάποιος άλλος δήμαρχος ακόμα κι αν πίστευε αυτά που πιστεύω εγώ, για να μην εκτεθεί, δεν θα ερχόταν εδώ, σε αυτή την εκδήλωση. Εμένα δε με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι, με ενδιαφέρει τι λέει η συνείδησή μου. Αυτό το ακροατήριο είναι ψυχής και πάντα ήταν μαζί μου».
«Οι ιδέες μας και οι αξίες μας ήταν μεγάλες. Οι δικοί μας πολεμούσαν στη Μέση Ανατολή (;) και αυτοί από πίσω είχαν βρει το μαντρί (!) ξέφραγο και σφάζαν αβέρτα ανθρώπους για να εγκαταστήσουν αυτό που εγκατέστησαν οι άλλες χώρες. Εκεί, οι γυναίκες τους γίνανε πουτάνες (!)», ανέφερε, για να δηλώσει στη συνέχεια ότι η παρουσία του εκεί είναι η απόδειξη ότι οι παρευρισκόμενοι τιμούν τον Μέγα Αλέξανδρο.
Τι κακό που ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ζει πια για να τον καμαρώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου