Νίκος Μωραΐτης: Το (σκιώδες) Τσίρκο Κυριάκο
























Ας διαβάσουμε τους «υπουργούς» του Μητσοτάκη για να καταλάβουμε ποιοι θα μας κυβερνούσαν αν εκείνος αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας. Δείτε τα ονόματα. Πρόκειται για μία λίστα τρόμου.
του Νίκου Μωραΐτη
 Αυτοί δεν πάνε καλά.
Γιατί καθόμαστε και τους αντιμετωπίζουμε με επιχειρήματα και όχι τραγουδώντας το «μια ωραία πεταλούδα»;
Η Κατερίνα Παπακώστα έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη που της έδωσε «το υπουργείο της καρδιάς της», όπως γράφει, το υγείας. Ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται όμως ότι έδωσε στη βουλευτή του και τα κατάλληλα χάπια. Παραισθησιογόνα. Νομίζει ότι είναι υπουργός, άρχισε τις ευχαριστήριες δηλώσεις, σε λίγο θα ξεκινήσει και τις επισκέψεις στα νοσοκομεία.
Έχετε δει εσείς άλλοτε στελέχη της αντιπολίτευσης να πανηγυρίζουν ως υπουργοί; Σκιώδεις να νομίζουν ότι βγήκαν από τη σκιά στην οποία τους έβαλε ο ελληνικός λαός;
Αν και με τόσα κανάλια που διαθέτει, τόσα τρολ που πληρώνει και τόσους δημοσιογράφους του Ακραίου Κέντρου στην υπηρεσία του, σε λίγο ο Μητσοτάκης θα μας πείσει ότι έγινε πρωθυπουργός και ότι το Τσίρκο Κυριάκο που ανακοίνωσε είναι όντως το νέο υπουργικό συμβούλιο της χώρας.
Μήπως όμως μία τέτοια οπτική είναι και η πλέον κατάλληλη; Μήπως να διαβάσουμε τους «υπουργούς» του Μητσοτάκη για να καταλάβουμε ποιοι θα μας κυβερνούσαν αν εκείνος αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας;
Δείτε τα ονόματα. Πρόκειται για μία λίστα τρόμου. Ντόρα Μπακογιάννη υπουργός οικονομικών, Κουμουτσάκος εκπρόσωπος Τύπου, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου στο Ψηφιακής Πολιτικής και Ενημέρωσης. Γόνος Μητσοτάκη, γόνος Βαρβιτσιώτη, γόνος Καραμανλή – μόνο ο γόνος καλαμάρι λείπει.
Και τα… τανκ της «κυβέρνησης» στα πρώτα τη τάξει υπουργεία: Μάκης Βορίδης υπουργός Εσωτερικών, Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Εθνικής Αμύνης. Προχθές το σύνθημα ήταν «το πολυτεχνειο ζει» αλλά, με αυτά τα ονόματα, το πλέον σίγουρο είναι ότι ζει και η Χούντα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ