Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Πολιτικός… ηγούμενος

























*** Πολλές καραμπόλες στον ανασχηματισμό της «σκιώδους κυβέρνησης» του Κούλη στη ΝΔ. Αντί να αλλάξει Τομεάρχες, τοποθέτησε το υπουργικό συμβούλιο του Σαμαρά.  
*** Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Σοφία –τομαλιπωςειναι- Βούλτεψη αναλαμβάνουν Τομεάρχες στο υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. Ο επαγγελματίας κλόουν του τσίρκο Μεντράνο στον οποίο πρότεινε τη θέση αρχικά ο Κούλης, δεν ήταν διαθέσιμος αυτή την περίοδο.
*** Στο υπουργείο Άμυνας, Τομεάρχης θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και στο προστασίας του πολίτη ο Μάκης Βορίδης. Δε θα μπορούσε να υπάρχει ισχυρότερος συμβολισμός, μία μέρα μετά την επέτειο του πολυτεχνείο. Κρίμα που δε ζούν πια ο Στυλιανός Παττακός και ο Γιώργος Παπαδόπουλος να τους καμαρώσει!
*** Ο Βασίλης Κικίλιας θα είναι τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Κέρδισε στο νήμα τη θέση από μια τοστιέρα που έχει χρόνια στο γραφείο του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
*** Στο Άγιο Όρος βρέθηκε ανήμερα της 17ης Νοέμβρη, ο πολιτικός κρατούμενος κατά τη διάρκεια της χούντας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού και στήριξης της επιχειρηματικότητας!
Μητσοτάκης: Ζητάμε την ευλογία και στήριξη της Παναγίας για την πατρίδα!
Παναγία: ΕΣΠΑ να πάρεις!
***Αγχωμένο τον βλέπω πάντως τον Κούλη μετά την επίσκεψη Ομπάμα. Θα βαστήξει γερά ο Σόιμπλε; Θα τον περιμένουν οι επενδυτές;
– Αν συρρικνώσεις τις δημόσιες δαπάνες θα συρρικνωθεί και η οικονομία. Το χρέος δεν είναι βιώσιμο.
– Άρχισε πάλι τις μαλακίες ο Βαρουφάκης;
– Ο Ομπάμα το είπε!
– Καλά, είδες ο λέτσος ο Τσίπρας που του μιλούσε στον ενικό; 
– Ήταν προσυνεννοημένο και ο Ομπάμα με το μικρό του μιλούσε!
– 4 άδειες δεν είναι αρκετές. Αυτά τα ρυθμίζει η αγορά! Σοβιετία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)