Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Τα καλύτερα έρπονται



















*** Υπάρχει η πιθανότητα ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να είναι πολεμοχαρής, διεφθαρμένος, ψυχικά ασταθής και υπέρ των πολυεθνικών… αλλά και ο Τραμπ να βγει, τα ίδια και χειρότερα.
Κοροϊδεύουμε τους Αμερικάνους λες και δεν έχουμε δει να εκλέγονται και να καταλαμβάνουν αξιώματα, τηλε-υστερικοί μαϊντανοί, που σε νορμάλ συνθήκες δε θα έβρισκαν δουλειά ούτε σαν β’ βοηθοί πιστολάκι.
            

*** 40 χρόνια μίζες, διαφθορά, διαπλοκή, αγορασμένα πτυχία με τα λεφτά του μπαμπά, χατίρια σε πολυεθνικές, μαύρα ταμεία, μαφίες, αρχαιοκαπηλία, σκάνδαλα…! Και θέλουν να ξαναγυρίσουν, αλλάξανε λέει, μετάνιωσαν. Αυτοπροσδιορίζονται ως «Μένουμε Ευρώπη»… και θέλουν να ξανάρθουν στα πράγματα… περισσότερο διψασμένοι για αίμα, από ποτέ!
*** Πατρίς, θρησκεία, επενδύσεις … το απόλυτο, διαχρονικό σλόγκαν των πολιτικών απατεώνων!
*** Υπάρχουν άνθρωποι που πολιτικοποιήθηκαν αποκλειστικά κατά την περίοδο της κρίσης. Κυρίως μετά το αφήγημα του «Μαζί τα φάγαμε» και το «φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι». Αυτοί ξεκίνησαν με Τζήμερο, στη συνέχεια μετακινήθηκαν στο Ποτάμι και τώρα βλέπουν ως ιδανική λύση τον αδερφό της Ντόρας! Φαντάσου να ήταν από μικροί φιλελέδες τι μισάνθρωπα καθίκια θα είχαν γίνει!
*** Δεν έχω πρόβλημα με τους φιλελέδες, έχω φίλους φιλελέδες. Όχι όμως και να θέλουν να περάσουν σαν φυσιολογικό τρόπο ζωής τον Κούλη, τον Άδωνη, τον Τζήμερο και το Θεοδωράκη.
*** Σε άλλα νέα… Συγκινητική ήταν η άνευ όρων παράδοση του υπουργείου παιδείας από το Νίκο Φίλη στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο οποίος έχει ήδη παραδώσει την εκκλησία στον Αμβρόσιο και τη Χρυσοπηγή…!
*** Πάντως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει υπερασπιστεί και την εκκλησία και το μάθημα των θρησκευτικών. Το έχει δηλώσει άλλωστε: «η επιχειρηματικότητα να διδάσκεται στα σχολεία».
Τα λεφτά δεν αγοράζουν την ευτυχία… του καναλάρχη!kothmothtsakos
ΥΓ. Τίποτα πιο θλιβερό από απλήρωτους εργαζόμενους που νομίζουν πως το συμφέρον τους είναι το ίδιο με αυτό των επιφανών εργοδοτών τους. Δεν υπάρχει πιο σκλαβωμένος άνθρωπος, από αυτόν που εσφαλμένα πιστεύει πως είναι ελεύθερος!
Πηγή  www.altsantiri.gr     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ