Πώς να διατηρήσεις τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψη σε μια μακροχρόνια σχέση




Όταν ακούει κανείς μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμος, ένα από τα πράγματα που του έρχεται στο νου είναι η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, το όλο και λιγότερο σεξ με το πέρασμα του χρόνου και γενικά το ότι χρειάζεται προσπάθεια να μείνει η φλόγα αναμμένη. Και ναι μεν χρειάζεται προσπάθεια, το να κρατήσει όμως κανείς τη σεξουαλική επιθυμία στα ύψησε μια μακροχρόνια σχέση είναι πιο εύκολο από ότι ίσως ακούγεται.
Ξεκίνα από την αρχή. Θυμήσου την αρχή της σχέσης όταν ήθελες να εξερευνήσεις τα πάντα στον άλλον. Καιρός λοιπόν για μια επανάληψη ή και για νέους πειραματισμούς.
Δώσε βάση στα προκαταρκτικά. Και όχι μόνο στα προκαταρκτικά στο κρεβάτι αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τη διάθεση. Ένα μήνυμα, ένα βλέμμα, ένα χάδι πολύ πριν βρεθείτε στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να ανοίξει εύκολα τον δρόμο προς αυτή.
Άφησε στην άκρη τα προβλήματα. Μπορεί να φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ξεχνάς τα προβλήματα ειδικά αν είσαι αγχωμένος/η, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις τη στιγμή, αφήνοντας όλα τα άλλα για λίγο στην άκρη.
Σκέψου θετικά, πράγμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου που με τη σειρά του θα παίξει το ρόλο του στην σεξουαλική επιθυμία. Η αυτοπεποίθηση άλλωστε είναι ισχυρό αφροδισιακό.
Δοκίμασε τη συνταγή της εξόδου. Ένα διήμερο μακριά από όλους και φυσικά από τις υποχρεώσεις είναι ένα ισχυρό τονωτικό για τη σχέση που θα ανεβάσει τη λίμπιντο στα ύψη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)