Ακόμα κατεβάζουμε ταινίες με το wifi του Σαμαρά – Τρία χρόνια από τη μεγάλη αναγγελία


Αναρωτήθηκε κανείς για ποιο λόγο ο Αλ. Τσίπρας έκανε τον ανασχηματισμό χτες; Γιατί τέτοια σπουδή, τέτοια βιασύνη να ολοκληρωθεί η διαδικασία παρά τις καραμπόλες και τις καθυστερήσεις, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή και την επόμενη εβδομάδα;
Η απάντηση είναι μια: Ο πρωθυπουργός θέλησε να προκαλέσει θόρυβο με τον ανασχηματισμό για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος και να μην επανέλθουν οι αυθόρμητοι λαϊκοί πανηγυρισμοί για τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, που σαν σήμερα πριν τρία χρόνια, προανήγγειλε την μεγάλη πρωτοβουλία της πρωθυπουργικής του θητείας, την παροχή «δωρεάν wifi internet, σε όλη την Ελλάδα σε έναν χρόνο».
Ο Σαμαράς, μιλώντας τότε στο MEGA και τον Γιάννη Πρετεντέρη (αλήθεια πόσα πραγματα έχουν αλλάξει από τότε; Ούτε Σαμαρά έχουμε, ούτε Mega, ούτε Πρετεντέρη), δήλωσε ότι θα ξορκίσει τη δυσπιστία των νέων για την πολιτική κάνοντας (για πρώτη φορά) μια υπόσχεση την οποία θα κρατούσε: την παροχή ίντερνετ για τους νέους. «Μα θα το κάνω! Και γι’ αυτό το πα! Το ‘χω ψάξει για να το πω», αντέδρασε μάλιστα ο κ. Σαμαράς σε εκείνη τη συνέντευξη όταν ο Πρετεντέρης προσπάθησε να τον εγκλωβίσει με κάτι δημοσογραφικά κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία.            
         

Όπως είναι φυσικό οι νέοι στην Ελλάδα ακόμη πανηγυρίζουν για την μεγάλη καινοτομία της κυβέρνησης Σαμαρά που όπως όλοι ξέρουμε έγινε πραγματικότητα, διέλυσε κάθε ίχνος δυσπιστίας και οι άνεργοι νέοι μπορούν πλέον να ανεβάζουν το πιτόγυρό τους στο ίνσταγκραμ χωρίς φόβο για τα MB του πακέτου τους.
Είναι λογικό λοιπόν ο Αλ. Τσίπρας να κάνει τα πάντα (ακόμα και ανασχηματισμό) για να μην θυμόμαστε τις μεγάλες στιγμές του προκατόχου του, να τρέμει στην ιδέα της σύγκρισης με τον κ. Σαμαρά που ό,τι έλεγε το είχε ψάξει για να το πει.
5 Νοεμβρίου 2013
-ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-
ΣΑΜΑΡΑΣ/Success Story/Internet παντού
Πηγή www.altsantiri.gr                                                                                                                                  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ