Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Σ’ ευχαριστώ για όσα μου ‘χεις χαρίσει























Ένα χρόνο έκλεισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεδρεία της ΝΔ…. ένας χρόνος κέφι και γέλιο. Ήδη από χθες άρχισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις με 16ωρη παραδειγματική εργασία ημιαπασχολούμενων και τρεις συμβολικές απολύσεις έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στο Μοσχάτο.
Το γραφείο Τύπου της ΝΔ, μας ενημέρωσε και για τα υπόλοιπα εορταστικά δρώμενα σε γειτονιές της Αθήνας, τα οποία θα είναι:
– Ιστορική αναπαράσταση επιστροφής χρημάτων στους Καναλάρχες και τηλεμαραθώνιος αγάπης από το ΣΚΑΙ.
– Δείπνο στη πρεσβεία του Παναμά και βράβευση της καλύτερης οφσόρ εταιρείας.
– Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ερρίκος Ντυνάν όπου και θα μιλήσει με προμηθευτές του νοσοκομείου.
– Αποκαλυπτήρια αδριάντα του Β. Σόιμπλε
– Ημερίδα με τίτλο «Λαθρομετανάστες, αριστερά και AIDS«, με ομιλητές Άδωνη ΓεωργιάδηΘάνο Πλεύρη και Μάκη Βορίδη.
– Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο με συναυλία Ρουβά-Ρέμου στο Politia Tennis Club και λαχειοφόρο αγορά του Κήρυκα Χανίων με κλήρωση μιας κουζίνας με 4 μεγάλα μάτια, ευγενική προσφορά της Siemens.
*Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Θάνος Τζήμερος
Στο ίδιο εορταστικό κλίμα αναμένεται να φωταγωγηθούν Εκάλη – Πολιτεία –Γλυφάδα, ενώ στο δρόμο θα κυκλοφορούν σημαιοστόλιστα πόρσε καγιέν! Συμβολικά, τα καταστήματα θα παραμείνουν όλο το βράδυ ανοιχτά.
        

*** Ένα ολόκληρο χρόνο έκλεισε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρόεδρος και ήδη η ΝΔ φέρεται να είναι περισσότερο μπλεγμένη σε σκάνδαλα ως αντιπολίτευση απ’ ότι ήταν ως κυβέρνηση. Αν αυτό δεν είναι επίτευγμα αριστείας, τότε τι είναι;
*** «Θα μειώσουμε τους φόρους (των επιχειρήσεων φυσικά) ακόμα και χωρίς την έγκριση των δανειστών», είπε ο «αντι-λαϊκιστής», Κυριάκος Μητσοτάκηςσε συνέντευξή του στον ALPHA. O Κυριάκος, που χωρίς την έγκριση των δανειστών δε μειώνει ούτε το ζάχαρο… θα μειώσει τους φόρους. 
*** Όταν πρόκειται βέβαια για ένα μικρό βοήθημα σε χαμηλοσυνταξιούχους,εκεί η ΝΔ δεν παίρνει πρωτοβουλίες προς το συμφέρον των αδύναμων γιατί μπορεί να τους κάνει μουτράκια ο Ντάισελμπλουμ και το… μεγάλο αφεντικό.





 *** Συνεχίζεται η κακοκαιρία και ο χιονιάς στη χώρα. Το κακό είναι πως τα συνηθισμένα στις εκστρατεία φόβου, ΜΜΕ, αντιμετωπίζουν την κακοκαιρία σα να ήρθε ο Μινώταυρος και όχι η «Αριάδνη». Το καλό είναι πως με το εργασιακό περιβάλλον στη μνημονιακή Ελλάδα -ανεξαρτήτως κυβέρνησης- πολλοί εργαζόμενοι έχουν πάντα αλυσίδες πάνω τους.
Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)