Στ. Κούλογλου: Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει και για το προπατορικό αμάρτημα;


«Μπορεί να έκανε λάθη, (σ.σ. η κυβέρνηση) σίγουρα έγιναν κάποια λάθη που πρέπει να διορθωθούν, όλοι οι ζωντανοί άνθρωποι κάνουν λάθη. Να μην προσποιούμαστε όμως ότι τα πράγματα πριν από το 2015 ήταν παράδεισος. Οι θετικές αλλαγές που έχουν γίνει στη δημόσια διοίκηση τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχουν γίνει στα προηγούμενα πενήντα χρόνια Ξαφνικά έχει επικρατήσει η άποψη ότι για όλα τα δεινά της χώρας φταίνε τα δύο χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Θα μας πουν σε λίγο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για το προπατορικό αμάρτημα , επειδή η Εύα ήταν Συριζαία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου  σε συνέντευξη του στο Kontra Channel με τον Αιμίλιο Λιάτσο.
«Σκάνδαλα όπως αυτό της Novartis είναι που επιβάρυναν το δημόσιο προϋπολογισμό με εκατοντάδες εκατομμύρια αν όχι δισεκατομμύρια ευρώ και κατέστρεψαν το σύστημα υγείας στην Ελλάδα», είπε ο Σ. Κούλογλου.
«Το σκάνδαλο της Novartis, για το οποίο έχω καταθέσει και σχετική ερώτηση προς την Κομισιόν, μπορεί τελικά να είναι μεγαλύτερο από το σκάνδαλο της Siemens. Υπάρχουν υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας που έχουν εμπλακεί, αλλά οι δημοσιογράφοι ασχολούνται με τον κ.ΠολάκηΠοιος είναι ο υπουργός που πήγε να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο και τον αναδόμησε ο κ. Σαμαράς;»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ