Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Εθνική ομάδα… Γερμανίας

Συνεχίζουν την ακάματη πατριωτική τους δράση οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μαρία Σπυράκη της ΝΔ και Εύα Καϊλή του ΠΑΣΟΚ. Χθες επιτέθηκαν και πάλι, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, σε Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί, γιατί... μεροληπτούν υπέρ της Ελλάδος και παρουσιάζουν μια καλή εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν παρέλειψαν, επίσης, να αναφερθούν και στο πάγιο εθνικό ζήτημα της... Βενεζουέλας.























Tο θέμα της καθιέρωσης της Πρωτομαγιάς ως επίσημης αργίας του κράτους, από την κυβέρνηση, έθεσαν στη σωστή τους διάσταση ο -πάντα νόμιμος και ηθικός- Γιώργος Βουλγαράκης και ο Τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔΓιάννης Κεφαλογιάννης (κούτσουρο του γνωστού τζακιού).
Αρκετά επιεικείς στη ΝΔ, αν θέλετε την άποψή μου. Είμαι πρόθυμος να το προχωρήσω ακόμα πιο πέρα. Αρκετά με τις ιδεοληψίες… μια ακόμα καλύτερη ιδέα, έτσι πρόχειρα, είναι να θεσπιστεί ως «Εργάσιμη ημέρα χαράς και ανταγωνισμού» κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα… στη μνήμη του ανώνυμου ιδιοκτήτη βαμβακοφυτείας που καταστράφηκε με την κατάργηση της δουλείας το 1788.
*** Ας πάμε τώρα στους Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό. Συνεχίζουν την ακάματη πατριωτική τους δράση οι ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Μαρία Σπυράκη της ΝΔ και Εύα Καϊλή του ΠΑΣΟΚ. Χθες επιτέθηκαν και πάλι, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο, σε Ντάισελμπλουμ και Μοσκοβισί, γιατί… μεροληπτούν υπέρ της Ελλάδος και παρουσιάζουν μια καλή εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Δεν παρέλειψαν, επίσης, να αναφερθούν και στο πάγιο εθνικό ζήτημα της… Βενεζουέλας.

            

*** Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς πως η Γερμανίδα ηγέτης των Πρασίνων στην Ευρωβουλή, Σκα Κέλερ, είναι πιο Ελληνίδα από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ και την Ε. Καϊλή
           
*** Η επί χρόνια ανταποκρίτρια στο Παρίσι, δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, μετά από τη στοχοποίησή της από αρχισυντάκτη γνωστής free press εφημερίδας, περιέγραψε στο Twitter το πως βλέπει η κοινή γνώμη το δίδυμο Μακρόν – Λεπέν στον τελικό γύρο των Γαλλικών εκλογών.
Δε ξέρει, που λέτε η Μαρία Δεναξά, που έχει φάει τη ζωή της στη Γαλλία, αλλά ξέρει ο φιλελές, ο καθώς πρέπει αριστερός, τα συστημικά ΜΜΕ και η αστυνομία της πολιτικής ορθότητας που μας έχουν φλομώσει στις υποδείξεις. Αυτοί ξέρουν ποιο είναι το σωστό. Ξέρουν πως δεν πρέπει να εξισώνεται δημόσια ο νεοφιλελευθερισμός με την μισάνθρωπη ακροδεξιά και το φασισμό και ας είναι το ένα παράγωγο ή ισοδύναμο του άλλου… και ας είναι ξαδερφάκια. Λες και θα μπορούσαν να αποκτήσουν πολιτική δύναμη, οι Λεπέν και οι «Χρυσές Αυγές» αυτού του κόσμου, αν δεν υπήρχε ταυτόχρονα η ακραία λιτότητα, η ανθρωπιστική κρίση, το προσφυγικό, τα ζόμπι των τραπεζών, η κοινωνική ανισότητα που βαράει κόκκινο, η φοροαποφυγή των πολυεθνικών, η απληστία του 1% και οι χρηματοπιστωτικές αγορές που ρήμαξαν τον πλανήτη.
*** Αυξήσεις για τις συντάξεις των γερμανών συνταξιούχων ανακοίνωσε η Μέρκελ. Ο Σοίμπλε και ο Άδωνις είναι αντίθετοι αλλά θα ψηφίσουν «παρών».
*** H κατάσταση και το πρόβλημα της Βενεζουέλας, μπορεί να περιγραφεί σε μία μικρή πρόταση… Η Βενεζουέλα διαθέτει τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο. Τέλος.
Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ