Οι τελευταίες πινελιές στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία

Στις 12 Απριλίου, με 187 «ναι», η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε την πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής | EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Υπογράφηκε από τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η προβλεπόμενη από τον Κανονισμό απόφαση για τη συγκρότηση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση των σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1997-2014.
Στην Εξεταστική Επιτροπή θα μετέχουν, από τον ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές Δημήτρης Βέττας, Στάθης Γιαννακίδης, Ιωάννης Γκιόλας, Αννέτα Καββαδία, Σπύρος Λάππας, Δημήτρης Μάρδας, Ανδρέας Μιχαηλίδης, Κωνσταντίνος Μορφίδης, Αντώνης Μπαλωμενάκης, Θανάσης Παπαδόπουλος και Χαρίλαος Τζαμακλής. Από τη ΝΔ θα μετέχουν οι Γιώργος Βλάχος, Γιώργος Γεωργαντάς, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Νότης Μηταράκης και Χρήστος Μπουκώρος, από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη η Εύη Χριστοφιλοπούλου, από τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Κασιδιάρης, από το ΚΚΕ ο Γιώργος Λαμπρούλης, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, από την Ένωση Κεντρώων η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, από το Ποτάμι ο Γιώργος Μαυρωτάς και από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Νίκος Νικολόπουλος.
H προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών της Επιτροπής και την υποβολή του πορίσματός της ορίζεται σε τρεις μήνες από τη συγκρότησή της.
Στις 12 Απριλίου, με 187 «ναι», η Ολομέλεια της Βουλής υπερψήφισε την πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. για συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας της περιόδου 1997-2014.
Η πρόταση της ΝΔ, να συγκροτηθεί Εξεταστική Επιτροπή για την διερεύνηση σκανδάλων στον χώρο της Υγείας, κατά τα έτη 1996 μέχρι σήμερα, δεν συγκέντρωσε την πλειοψηφία που προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, καθώς ψηφίστηκε από 107 βουλευτές και καταψηφίστηκε από 151 βουλευτές. Παρών ψήφισαν 21 βουλευτές. 
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ